Αμοιβή σε όποιον δώσει πληροφορίες για τον «δολοφόνο» των ζώων στην Καλαμπάκα

Το κίνημα ζωοφίλων Καλαμπάκας, συνεδρίασε την Τρίτη 8 Αυγούστου του 2017 και ώρα 20:30 μμ.

0 373

Το κίνημα ζωοφίλων Καλαμπάκας, συνεδρίασε την Τρίτη 8 Αυγούστου του 2017 και ώρα 20:30 μμ.

Το κίνημα ζωοφίλων Καλαμπάκας, συνεδρίασε την Τρίτη 8 Αυγούστου του 2017 και ώρα 20:30 μμ.

Έπειτα από μία επικοδομητική συζήτηση οποία διήρκησε περίπου 2 ώρες, κατά την οποία συμμετείχαν άνθρωποι διαφόρων ηλικιών όπου χάσανε τα αγαπημένα τους κατοικίδια αλλά και άνθρωποι που ήρθαν για να υποστηρίξουν,πάρθηκαν οι εξής αποφάσεις:

Αρχικά,καταδικάζουμε τον βάναυσο και βάρβαρο δηλητηριασμό που υπέστησαν μεγάλος αριθμός οικοσίτων και αδεσπότων ζώων με συνέπεια τα περισσότερα να χάσουν τη ζωή τους και χαρακτηρίζουμε << δολοφόνους >> όσους συμμετείχαν, ενεργά και μή, σε αυτή την αξιόποινη πράξη.

Ζητούμε τη βοήθεια της Δημοτικής Αρχής, όπου την Τρίτη δεν ήταν κανείς παρών, όχι μόνο να καταδικάσουμε εγγράφως αυτή την εγκληματική ενέργεια αλλά να κινηθούμε μαζί στο να βρεθούν οι ένοχοι,να στιγματιστούν δημόσια και να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

Επίσης,δηλώνουμε υπεύθυνα, οτι θα προσφέρουμε υψηλή χρηματική αμοιβή σε όποιον συμπολίτη μας έρθει και με απόλυτη εχεμύθεια, μας παρέχει τεκμηριωμένες και αλάνθαστες πληροφορίες για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.

Παρακαλούμε όσους γνωρίζουν κάτι να μην αδιαφορήσουν και να συμβάλουν με την πολύτιμη βοήθεια τους.

Τέλος να επισημάνουμε οτι δηλητηριασμός των ζώων είναι κακούργημα και διώκεται ποινικά.

Επίσης να τονίσουμε οτι αφελής τρόπος με τον οποίο λειτούργησαν οι ένοχοι τοποθετώντας φόλες σε παιδικές χαρές και ακόμη χειρότερα σε αυλές σπιτιών θα μπορουσε να είχε στοιχήσει ακόμη και τη ζωή μικρών παιδιών.

Ευχαριστούμε όσους ήρθαν και μας στήριξαν με την παρουσία τους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.