Αλλαγή του καιρού το Σάββατο με βροχές από τις βραδινές ώρες

0 436

Σάββατο, 2-1-2021 – Αλλαγή του καιρού με συννεφιά και βροχές αρχικά στο ανατολικό Αιγαίο και το Ιόνιο και από το απόγευμα και τη βράδυ βροχές στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Χιονοπτώσεις αναμένονται στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.

Άνεμοι, Νοτιάδες, στα πελάγη 5-7 Μποφόρ. Θερμοκρασίες, στα ηπειρωτικά από -3 έως 17, στις νησιωτικές περιοχές από 10 έως 19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, το πρωί ομίχλες, από το μεσημέρι συννεφιά, τη νύχτα βροχές. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 4 έως 14 βαθμούς.

Στην Αττική, ηλιοφάνεια με συννεφιά, το βράδυ βροχές. Οι άνεμοι Νοτιάδες 4-5 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 5 έως 16 βαθμούς.

Κυριακή, 3-1-2021
Κακοκαιρία με συννεφιά, βροχές και στις θαλάσσιες-παραθαλάσσιες περιοχές καταιγίδες, ισχυρές στη δυτική πιθανόν και στη βόρεια Ελλάδα Χιονοπτώσεις αναμένονται στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι Νοτιάδες, στα πελάγη 5-7 Μποφόρ και η θερμοκρασία χωρίς σημαντική αλλαγή.

Δευτέρα, 4-1-2021
Η κακοκαιρία θα συνεχισθεί με βροχές και στις θαλάσσιες-παραθαλάσσιες περιοχές καταιγίδες, ισχυρές στη δυτική και στη βόρεια Ελλάδα, καθώς και χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι Νοτιάδες, στα πελάγη 6-8 Μποφόρ και η θερμοκρασία χωρίς σημαντική αλλαγή.

του Μετεωρολόγου Μιχάλη Σιουτα

makthess.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.