Αλλαγή του καιρού την Πέμπτη με βροχές, Βοριάδες και πτώση της θερμοκρασίας

0 602

Πέμπτη, 8-10-2020 – Γρήγορη και πρόσκαιρη αλλαγή με συννεφιά, τοπικές βροχές σε αρκετές περιοχές και σποραδικές καταιγίδες ισχυρότερες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη βορειοδυτική Πελοπόννησο, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο.

Άνεμοι, θα γίνουν Βοριάδες, στα πελάγη 5-7 Μποφόρ. Θερμοκρασίες, στα ηπειρωτικά από 10 έως 27, στις νησιωτικές περιοχές από 17 έως 29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, συννεφιά με λίγες βροχές, από το απόγευμα θα σταματήσουν. Οι άνεμοι από το μεσημέρι Βοριάδες 5-7 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 18 έως 25 βαθμούς.

Στην Αττική, συννεφιά με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι Δυτικοί, από το μεσημέρι Βοριάδες 4-5 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 20 έως 28 βαθμούς.

Παρασκευή-Σάββατο, 9-10/10/2020
Την Παρασκευή, τοπικές βροχές στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, την περιοχή του Αιγαίου και την Κρήτη και βελτίωση στην υπόλοιπη χώρα. Το Σάββατο, καλός καιρός σ΄ όλη τη χώρα. Οι άνεμοι Βοριάδες, στα πελάγη 5-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

Κυριακή-Δευτέρα, 11-12/10/2020
Καλός καιρός με ηλιοφάνεια και λίγη παροδική συννεφιά στις περισσότερες περιοχές. Η ορατότητα θε είναι τοπικά περιορισμένη τη νύχτα και το πρωί. Οι άνεμοι Νοτιάδες, στα πελάγη 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε άνοδο.

του Μετεωρολόγου Μιχάλη Σιούτα

makthess.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.