Ακόμη ένα βραβείο για τον τουρισμό στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

0 138

Παράλληλα με την WTM 2023 World Travel Market London ,το ¨χρηματιστήριο του τουρισμού¨ -όπως την αποκαλούν οι ειδικοί του τουρισμού -ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ) και η Υπηρεσία ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας με την  διευθύντριά του Ελένη Σκαρβέλη, διοργάνωσαν την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023,την απονομή των «Greek Travel Awards 2023». Οι νικητές αναδείχθηκαν μετά από ψηφοφορία του βρετανικού κοινού, σε συνεργασία με τις πλατφόρμες του Ice Lolly και του Travelsupermarket.com, δύο εκ των πλέον εδραιωμένων και δημοφιλών μηχανών σύγκρισης τιμών και κρατήσεων πακέτων διακοπών και λοιπών ταξιδιωτικών υπηρεσιών στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας ήταν υποψήφια για βραβείο σε 2 από τις 10 συνολικά κατηγορίες. Η Αλόννησος στην κατηγορία «Best Diving Destination» και τα Μετέωρα στην κατηγορία «Best Instagrammable Destination». Τελικά την πρώτη θέση κέρδισε το καταδυτικό πάρκο της Αλοννήσου,το αρχαιότερο επισκέψιμο ναυάγιο σε όλον τον κόσμο και ένα από τα σπουδαιότερα projects της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Ενθουσιασμένος και απόλυτα ικανοποιημένος ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της  Περιφέρειας Θεσσαλίας  Νίκος  Λιούπας παρευρέθηκε στην εκδήλωση και παρέλαβε το βραβείο , καλώντας όλους το ερχόμενο καλοκαίρι στη Θεσσαλία και στην Αλόννησο για να ανακαλύψουν όλες τις μοναδικές ομορφιές αυτού του προορισμού .

¨Για μια ακόμη χρονιά , η Αλόννησος κυριαρχεί ως κυρίαρχος  καταδυτικός προορισμός¨ ,τόνισε ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού Γιάννης Μπουτίνας , ¨αφού μετά το χρυσό του 2022 έρχεται και το φετινό ,που καταδεικνύει τη σταθερότητα στις προτιμήσεις των βρετανών επισκεπτών .

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr