Άγριο ξύλο έξω από συμβολαιογραφείο για τους πλειστηριασμούς

Άγρια καταστολή σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιούν μέλη της Λαϊκής Ενότητας,

0 3

Άγρια καταστολή σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιούν μέλη της Λαϊκής Ενότητας,

Άγρια καταστολή σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιούν μέλη της Λαϊκής Ενότητας,  του ΕΠΑΜ καθώς και κινημάτων ενάντια στους πλειστηριασμούς έξω από συμβολαιογραφείο στην οδό Θεμιστοκλέους.

Πέντε οι τραυματίες μέχρι στιγμής, πέντε οι προσαγωγές και οι πλειστηριασμοί είναι ξανά επεισοδιακοί!

Μια ακόμη Τετάρτη και ενώ οι πλειστηριασμοί βρίσκονται σε εξέλιξη, σημειώνονται άγρια επεισόδια. Μέλη της Λαϊκής Ενότητας, του ΕΠΑΜ αλλά και κινήματα ενάντια στους πλειστηριασμούς καταγγέλλουν τον ηλεκτρονικό εκπλειστηριασμό λαϊκής περιουσίας από συμβολαιογράφο που έχει το γραφείο της επί της οδού Θεμιστοκλέους.
Σκληρή βία!

Οι διαδηλωτές επιχείρησαν να μπουν στο γραφείο αλλά απωθήθηκαν από τους αστυνομικούς και έγιναν μάχες σώμα με σώμα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει σκληρή αστυνομική βία στο σημείο!

Οι αστυνομικοί χτυπούν με τα γκλομπ τους διαφηλωτές, οι οποίοι απαντούν με πέτρες και μπουκάλια, ενώ υπάρχει και κυνηγητό στον παρακείμενο πεζόδρομο, το οποίο κατέληξε μέχρι την Ακαδημίας!

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχουν τραυματιστεί, εκ των οποίων ένας φωτογράφος.

Μέχρι στιγμής έχουν επίσης γίνει πέντε προσαγωγές. Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί προσήγαγαν δύο άτομα κι εκείνη την ώρα κάποιοι έσπευσαν να διαμαρτυρηθούν. Κάπως έτσι… προσήχθησαν τρεις ακόμη.

Οι διαδηλωτές πετούσαν επίσης αυγά και καρέκλες εναντίον των ΜΑΤ, ενώ οι αστυνομικοί κινήθηκαν εναντίον και των δημοσιογράφων!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.