Αγοραστός – Να μην κλείσουν 7 καταστήματα του ΟΤΕ στη Θεσσαλία

Να συνεχιστεί η λειτουργία των 7 συνολικά καταστημάτων και σημείων εξυπηρέτησης του ΟΤΕ στη Θεσσαλίαζητά με επιστολή του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός προς τον πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΤΕ.

0 227

Να συνεχιστεί η λειτουργία των 7 συνολικά καταστημάτων και σημείων εξυπηρέτησης του ΟΤΕ στη Θεσσαλίαζητά με επιστολή του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός προς τον πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΤΕ. Να συνεχιστεί η λειτουργία των 7 συνολικά καταστημάτων και σημείων εξυπηρέτησης του ΟΤΕ στη Θεσσαλία ζητά με επιστολή του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός προς τον πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΤΕ.

Στην επιστολή του ο κ. Κ. Αγοραστός επισημαίνει τα εξής:

«Με ανησυχία πληροφορηθήκαμε για την από 1-10-2011 επικείμενη κατάργηση 7 συνολικά καταστημάτων και σημείων εξυπηρέτησης του ΟΤΕ στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και συγκεκριμένα στον Αλμυρό, τα Φάρσαλα, τη Ζαγορά, την Καλαμπάκα, την Ελασσόνα, την Αργαλαστή και τη Σκιάθο.

Η κοινωνική δυσαρέσκεια για την απόφασή σας αυτή είναι έκδηλη. Αντιλαμβανόμαστε την προσπάθεια εξορθολογιμού των λειτουργικών εξόδων της εταιρίας, η προσπάθεια όμως αυτή δεν θα πρέπει να έρχεται σε αντίθεση με την εξυπηρέτηση των πολιτών. Ιδιαίτερα σε δύσβατες, ορεινές και νησιωτικές περιοχές η συνέχιση της λειτουργίας των καταστημάτων κρίνεται επιβεβλημένη προς όφελος του κοινού, το οποίο υποβάλλεται με την απόφαση αυτή σε νέα ταλαιπωρία».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.