Αύξηση επιτοκίων προθεσμιακών καταθέσεων Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας

0 520

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας θέλοντας να ενισχύσει τις αποταμιεύσεις της κοινωνίας και τα διαθέσιμα των επιχειρήσεων πελατών της , ακολουθώντας τα νέα δεδομένα της αύξησης των επιτοκίων της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και της αγοράς χρήματος , προχώρησε σε αύξηση των επιτοκίων των Προθεσμιακών της Καταθέσεων, αποτυπώνοντας ξεκάθαρα και με έμπρακτο αποτέλεσμα την στήριξη της αποταμίευσης και της επιχειρηματικής κοινότητας.

 

Η αύξηση αυτή αφορά τις Προθεσμιακές Καταθέσεις  όλων των κατηγοριών και με διάρκεια μέχρι ένα έτος. Στόχος είναι η ενίσχυση της εγγυημένης απόδοσης των αποταμιευτών και των επιχειρήσεων με σκοπό την αντιστάθμιση του πληθωρισμού, του κόστους της ενέργειας και την αύξησης των δανειστικών επιτοκίων που έχουν προβεί όλες οι συστημικές τράπεζες.

 

Συνεπώς,  για τους συνεταίρους – πελάτης της η τράπεζα δίνει επιτόκια Προθεσμιακών Καταθέσεων, τα οποία μπορούν να ανέρθουν έως και 1,20%, για διάρκεια ενός έτους. Σημαντικό όμως είναι και το χαμηλότερο επιτόκιο, που προσφέρει  η Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας  για τους συνεταίρους – πελάτης της, το οποίο είναι στο 0,65 %.

 

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας αναλύοντας τις εξελίξεις στην αγορά χρήματος και τις κινήσεις των τραπεζών σχετικά με τα επιτόκια δανεισμού και τα επιτόκια των καταθέσεων, προχωρά άμεσα και με έμπρακτα αποτελέσματα για τους πελάτες της στις απαραίτητες πολιτικές με στόχο , την θετική της συμβολή στην διατήρηση της ευημερίας των πελατών της και μένοντας πιστή στο όραμά της ως τράπεζα – εργαλείο ανάπτυξης.

 

Τα νέα επιτόκια τίθενται σε ισχύς από 14.12.2022.

 

Γραφείο Τύπου

 

Συνεταιριστική

Τράπεζα Θεσσαλίας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr