Αυτοψία Δημάρχου Μετεώρων σε σχολικές μονάδες της Καλαμπάκας

0 189

Τον 1ο Παιδικό Σταθμό, το 3ο Δημοτικό Σχολείο και το Ειδικό Σχολείο Καλαμπάκας επισκέφτηκε ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων κ. Λευτέρης Αβραμόπουλος μαζί με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ. Πολυζώη Χαλατσάκη, την Αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού κα Λίλα Μπαντέκα – Νάνη, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Καλαμπάκας κ. Αθανάσιο Σινάνη  και μηχανικούς της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Ο Δήμαρχος συνομίλησε με τους Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων και τους Εκπαιδευτικούς και είδε από κοντά τα προβλήματα που υπάρχουν. Στόχος της επίσκεψης του Δημάρχου και των συνεργατών του η καταγραφή των αναγκών και η άμεση εκπόνηση των απαραίτητων μελετών για την ένταξη των έργων στα χρηματοδοτικά εργαλεία που έχει στη διάθεσή του ο Δήμος.

 

«Τα προβλήματα που υπάρχουν στις σχολικές μονάδες του Δήμου Μετεώρων είναι πολλά και περίπλοκα. Σήμερα επισκέφτηκα με τους Αντιδημάρχους και  μηχανικούς της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου τον 1ο Παιδικό Σταθμό, τον 3ο Δημοτικό Σχολείο και το Ειδικό Σχολείο Καλαμπάκας για να δούμε από κοντά τα τεράστια προβλήματα και να δρομολογήσουμε τις απαραίτητες λύσεις. Δίνουμε προτεραιότητα στα ζητήματα, που αφορούν στις πρώτες βαθμίδες της εκπαίδευσης, παρά τους πενιχρούς μας πόρους και τα στενά οικονομικά πλαίσια στα οποία οφείλουμε να κινούμαστε. Τα παιδιά μας είναι η προτεραιότητά μας και η καλύτερη επένδυση που μπορούμε να κάνουμε για το μέλλον του τόπου μας» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr