Αυτόνομο ΔΙΚΤΥΟ Εκπαιδευτικών Π.Ε. Τρικάλων – Δελτίο Τύπου συμπαράστασης πληγέντων του σεισμού

0 129

To Αυτόνομο ΔΙΚΤΥΟ Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων εκφράζει την συμπαράστασή του στους πληγέντες κατοίκους της ευρύτερης περιοχής μας μετά τον καταστροφικό σεισμό της προηγούμενης Τετάρτης 3ης Μαρτίου. Επιπλέον θέλουμε να εκφράσουμε την αμέριστη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας στις οικογένειες των τοπικών κοινοτήτων των Δήμων Φαρκαδόνας και Τρικκαίων που τα σπίτια τους υπέστησαν ζημιές, ιδιαίτερα δε να συμπαρασταθούμε σε όλους τους μαθητές μας, που εν μέσω πανδημίας καλούνται να διαχειριστούν μια ακόμη πολύ δύσκολη κατάσταση λόγω των δύο  μεγάλων σεισμικών δονήσεων στην περιοχή μας.

To Αυτόνομο ΔΙΚΤΥΟ Εκπαιδευτικών Π.Ε. Τρικάλων συγχαίρει όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για την ψύχραιμη, οργανωμένη και υπεύθυνη στάση στη διαχείριση της σεισμικής κρίσης, διαχείριση που απέτρεψε τραυματισμούς ή και απώλειες. Ένα μεγάλο μπράβο στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, που με συντονισμένες κινήσεις, με ψυχραιμία και άψογα αντανακλαστικά, όπως άλλωστε προβλέπετε από τα σχέδια αντιμετώπισης σεισμικού κινδύνου στα σχολεία.

Όλοι οι εμπλεκόμενους φορείς, οι Δήμοι Τρικκαίων, Πύλης και Φαρκαδόνας, οι τεχνικές υπηρεσίες της πολιτείας, τα τεχνικά κλιμάκια, η Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών, οι Διευθύνσεις Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης του Νομού μας, πρέπει άμεσα να ολοκληρώσουν τους προβλεπόμενους ελέγχους καταλληλότητας και στατικότητας όλων των σχολικών κτηρίων της περιοχής μας για την ασφαλή επανέναρξη της δια ζώσης διδασκαλίας αλλά και να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για ασφαλή τηλεκπαίδευση από τα σπίτια που έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές.

Είμαστε δίπλα στους μαθητές μας που επλήγησαν, στις οικογένειές τους και στους εκπαιδευτικούς σε τούτες τις δύσκολες ώρες !

 

Τρίκαλα, 6η Μαρτίου 2021

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.