Αυτοδιοικητικές εκλογές Ν. Τρικάλων: Ανακοίνωσε επίσημα ο Σακελλαρίου

0 1,618

Όσο πλησιάζουμε προς την ημερομηνία των Αυτοδιοικητικών εκλογών οι ενδιαφερόμενοι για τον Δημαρχιακό θώκο ξεκινούν τον αγώνα τους και προχωρούν στην ανακοίνωση των προθέσεων τους.

Μια από τις υποψηφιότητες στο Νομό Τρικάλων που ανακοινώθηκε επίσημα είναι εκείνη του ιατρού αναπληρωτή διευθυντή του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας κ. Ιωάννη Σακελλαρίου για τον Δήμο Φαρκαδόνας.

Το ΚΡΗΝΗ LIVE ανάρτησε την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Γιάννη Σακελλαρίου και έχει ως εξής:

«Με ιδιαίτερη συγκίνηση διαπιστώνω μια σχεδόν μαζική επιθυμία και προτροπή των συνδημοτών μου, να ασχοληθώ και πάλι με τα αυτοδιοικητικά του τόπου μας. Ανταποκρινόμενος σ’ αυτό το πανδημοτικό αίτημα αποφάσισα να ηγηθώ ενός σύγχρονου Δημοτικού Συνδυασμού, στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές, με στόχο την ισόνομη και ισόρροπη ανάπτυξη μεταξύ των δημοτικών διαμερισμάτων του Δήμου μας. Βασική μας αρχή είναι οι διαρκείς αγώνες, όχι μόνο για την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των συμπολιτών μας, αλλά κυρίως για την προώθηση αναπτυξιακών πρωτοβουλιών που θα θέσουν φρένο στον δραματικό, οικονομικό μαρασμό και απογύμνωση του τόπου μας σε πολύτιμο παραγωγικό δυναμικό.».

Στον Δήμο Καλαμπάκας αναμένεται η απόφαση του αρχηγού της Μείζονος αντιπολίτευσης κ. Δημήτρη Σακελλαρίου ( συνεπίθετος του Υποψηφίου κ. Ιωάννη Σακελλαρίου από την Φαρκαδόνα ) για το αν θα είναι υποψήφιος ή όχι για τον Δήμο Μετεώρων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.