ΑΕΤ – Τμήμα Κολύμβησης – Με 4 αθλητές στους Χειμερινούς στη Θεσσαλονίκη

0 1.337

Μετά από μία πολύμηνη προετοιμασία – με τρεις ημερίδες ορίων στις οποίες 4 αθλητές-τριες μας  έπιασαν τα όρια που έχει θεσπίσει η ΚΟΕ – ήρθε η ώρα της συμμετοχής των παιδιών στους χειμερινούς αγώνες κατηγοριών   Β. Ελλάδος το τριήμερο 7-8-9 Φεβρουαρίου στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η Μπέτσικου  Ελένη κατέλαβε την 4η θέση στα 50m Πεταλούδα στην κατηγορία Παγκορασίδων Α΄, αν και κατείχε τον 12 χρόνο του αγωνίσματος, συνέτριψε το ατομικό της ρεκόρ σχεδόν 2 δευτερόλεπτα και άφησε μεγάλες υποσχέσεις για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα γίνει τον Ιούλιο στη Πάτρα.

Ο 13χρονος Κιτσόπουλος Δημήτρης στην παρθενική του συμμετοχή κατέλαβε την 5η θέση στα 100m Ελεύθερο στη κατηγορία Παμπαίδων Β΄ με ατομικό ρεκόρ και έδειξε ότι το μέλλον του ανήκει.

Ο τρίτος της παρέας Αδάμος Χρήστος αγωνίστηκε στα 50m και 100m Ύπτιο στη κατηγορία των Εφήβων σημειώνοντας χρόνους που είναι κοντά στα ατομικά του ρεκόρ, δείχνοντας μια σταθερότητα από την αρχή της χρονιάς.

Τέλος  ο Ρέντας Χρήστος στάθηκε άτυχος μιας και λίγες ώρες πριν από τους αγώνες αισθάνθηκε μια αδιαθεσία, κάτι που τον άφησε εκτός αγώνων, έχοντας όμως αποκτήσει το δικαίωμα της συμμετοχής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Τους αθλητές –τριες συνόδευσαν οι προπονητές της ομάδας Γιώργος Καραΐσκος και Βάνα Κλωτσοτήρα –Καΐκη, καθώς και οι γονείς των παιδιών.

Εδώ θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους πως στις 14 Μαρτίου θα γίνει η καθιερωμένη ετήσια γιορτή του συλλόγου με τη κοπή της πίτας, την βράβευση των αθλητών αλλά και την επίδειξη όλων των τμημάτων της ομάδας. Σας προσκαλούμε λοιπόν όλους να γιορτάσουμε στο χώρο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Τρικάλων, στις 4 το απόγευμα, αλλά και να τιμήσουμε με την παρουσία μας τους μικρούς κολυμβητές, σε μια εκδήλωση θεσμό για το κολυμβητικό τμήμα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr