Α.Σ Μετέωρα – Πρόσκληση στην Α’ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση

0 666

Σύμφωνα με την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του «Α.Σ Μετέωρα Καλαμπάκας» συγκαλείται η 1η Επαναληπτική Γενική Συνέλευση του Α.Σ. Μετέωρα, την 07 Ιουνίου ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00, στο Εργατικό κέντρο Καλαμπάκας, με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

1. Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός απερχόμενου Δ.Σ της διαχειριστικής περιόδου από 20-10-2021 έως 27/05/2001.
2. Έγκριση και απαλλαγή του Διοικητικού – Οικονομικού απολογισμού, των μελών του απερχόμενου – Διοριζόμενου Δ.Σ από το Μονομελές Πρωτοδικείο Τρικάλων.

3. Εκλογή (2) Μελών για την εφορευτική επιτροπή.

4. Έγκριση εγγραφής νέων μελών:
5. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του Νέου Προέδρου, Τα εννέα (9) Τακτικά Μέλη, τα δύο (2)Αναπληρωματικά Μέλη και τα τρία (3) Τακτικά Μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου:

Η πρώτη Γ.Σ δεν πραγματοποιήθηκε, λόγω μη απαρτίας των μελών.

Οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των παραπάνω καταστατικών οργάνων του αθλητικού σωματείου Α.Σ. ΜΕΤΕΩΡΑ θα διεξαχθούν ενώπιον τριμελούς εφορευτικής επιτροπής, της οποίας θα προεδρεύσει υποχρεωτικά δικηγόρος, τον οποίο όρισε κατόπιν αιτήσεως μας, ο Δικηγορικός Σύλλογος Τρικάλων,ως δικαστικό αντιπρόσωπο.

Με Βάση τοΆρθρο 30 Ν. 4726/2020, όπως ισχύει σήμερα
και τροποποιήθηκε το καταστατικό του Σωματείου μας, θαδιεξαχθούν οι εκλογές, με ενιαίο ψηφοδέλτιο υποψηφίων προέδρων και συμβούλων. Το ψηφοδέλτιο θα διαιρεθεί σε δύο επιμέρους τμήματα. Στο πρώτο τμήμα, στο επάνω μέρος του ψηφοδελτίου, θα αναγράφονται, με αλφαβητική σειρά, τα ονοματεπώνυμα των υποψηφίων προέδρων.

Στο δεύτερο τμήμα, θα αναγράφονται, επίσης με αλφαβητική σειρά, τα ονοματεπώνυμα των υποψήφιων συμβούλων.

Σε έκτακτο Δ.Σ. τα μέλη της Διοίκησης αποφάσισαν ομόφωνα τα παρακάτω: Το Δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεστε έχουν όλοι οι φίλαθλοι – φίλοι του Σωματείου «Α.Σ. ΜΕΤΕΩΡΑ».Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι και όχι μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη. Τα νέα μέλη με την άφιξη τους στο εκλογικό κέντρο πρέπει να κάνουν την εγγραφή τους, καταθέτοντας το ποσό των 10 ευρώ, δηλώνοντας την επιθυμία τους όπως του εκλέγειν ή και εκλέγεστε. ( προέδρου ή συμβούλου ).

Η παρουσία όλων των φιλάθλων κρίνεται απαραίτητη.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΛΕΞΙΟΥ ΦΩΤΗΣ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.