Έρχεται στα Τρίκαλα ο Λαφαζάνης

Η Λαϊκή Ενότητα Τρικάλων προσκαλεί τους Τρικαλινούς πολίτες σε ανοικτή εκδήλωση – συζήτηση, με κεντρικό ομιλητή τον Παναγιώτη Λαφαζάνη

0 232

Η Λαϊκή Ενότητα Τρικάλων προσκαλεί τους Τρικαλινούς πολίτες σε ανοικτή εκδήλωση – συζήτηση, με κεντρικό ομιλητή τον Παναγιώτη Λαφαζάνη

Η Λαϊκή Ενότητα Τρικάλων προσκαλεί τους Τρικαλινούς πολίτες σε ανοικτή εκδήλωση – συζήτηση, με κεντρικό ομιλητή τον Παναγιώτη Λαφαζάνη  επικεφαλή του Πολιτικού Συμβουλίου της Λαϊκής Ενότητας, στο Δημαρχείο Τρικάλων, το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου και ώρα 6.30 το απόγευμα.

Θέμα της εκδήλωσης είναι: « η πολιτική μας πρόταση απέναντι στα μνημόνια».

Λίγες μόλις εβδομάδες μετά τις εκλογές και έχουν καταρρεύσει οι όποιες προσδοκίες για κάποια βελτίωση της ζωής μας από την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Το τρίτο μνημόνιο εφαρμόζεται απαρέγκλιτα και οι υποσχέσεις για ένα παράλληλο πρόγραμμα διαψεύδονται καθημερινά.

Το μόνο πραγματικό πρόγραμμα για την κυβέρνηση και τις δυνάμεις του κεφαλαίου, την ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι, την Ένωση Κεντρώων, είναι το καταστροφικό μνημόνιο που οδήγησε την εργατική τάξη και τον εργαζόμενο λαό στην εξαθλίωση.

Με την διαρκή επίθεση στα λαϊκά δικαιώματα και την φορολεηλασία στους εργαζόμενους, τους αγρότες, τους μικρομεσαίους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους, στους συνταξιούχους και στην κατοικία της εργατικής και λαϊκής οικογένειας, θεωρούμε πως αυτή η συζήτηση είναι επίκαιρη και αναγκαία όσο ποτέ.

Οι αντιδράσεις που δημιουργούνται μέσα στην κοινωνία από την υλοποίηση των μέτρων του βάρβαρου 3ου μνημονίου οδηγούν στην ραγδαία απώλεια της λαϊκής στήριξης και ανοχής στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Με αποτέλεσμα αυτή να αναζητά σωσίβιο διάσωσης στα μνημονιακά κόμματα του παλιού κομματικού συστήματος, σε αυτούς που ευθύνονται για την εξαθλίωση της κοινωνίας, και σε αυτούς που κάποιοι τους έστειλαν στη βουλή για να την διακωμωδήσουν.

Καμία στήριξη, καμία ανοχή στις εγκληματικές μνημονιακές πολιτικές και στις κυβερνήσεις που τις υλοποιούν! Όπως έστρωσαν θα κοιμηθούν!

Να μοχθήσουμε για την οικοδόμηση ενιαίου αντιμνημονιακού πολιτικού μετώπου, για την ακύρωση των μνημονίων και όλων των αντεργατικών νόμων με την απαραίτητη για αυτό διαγραφή του χρέους και την έξοδο από την ευρωζώνη και την σύγκρουση με την αντεργατική πολιτική της ΕΕ στην κατεύθυνση της αποδέσμευσης από αυτή.

Όλοι και όλες στο Δημαρχείο Τρικάλων, το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου και ώρα 6.30 το απόγευμα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr