Κανένας δεν θα λαμβάνει σύνταξη πάνω από 1.000 ευρώ

Σε τρία χρόνια δεν θα υπάρχει σύνταξη πάνω από 1.000 ευρώ – Ακόμα πιο βαρύς θα είναι ο …πέλεκυς που θα πέσει στις συντάξεις,

0 407

Σε τρία χρόνια δεν θα υπάρχει σύνταξη πάνω από 1.000 ευρώ – Ακόμα πιο βαρύς θα είναι ο …πέλεκυς που θα πέσει στις συντάξεις,

Σε τρία χρόνια δεν θα υπάρχει σύνταξη πάνω από 1.000 ευρώ – Ακόμα πιο βαρύς θα είναι ο …πέλεκυς που θα πέσει στις συντάξεις, σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, παρά τις διαβεβαιώσεις Κατρούγκαλου ότι η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει συντάξεις… πείνας.

Το τοπίο για τους μελλοντικούς συνταξιούχους θα είναι όχι μόνο ζοφερό αλλά και εφιαλτικό. Στόχος των δανειστών είναι μέσα στα επόμενα χρόνια να μην λαμβάνει κανένας συνταξιούχος πάνω από 1.000 ευρώ σύνταξη.

Οι μειώσεις θα επιβληθούν στο σύνολο του ποσού κύριας και επικουρικής σύνταξης άνω των 1000 ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι θα θιγούν και οι κύριες συντάξεις ύψους 800 ευρώ . Το «μαχαίρι» σχεδιάζεται να μπει κλιμακωτά στις σημερινές συντάξεις για να μην σηκώσουν μόνο οι μελλοντικοί συνταξιούχοι το αβάσταχτο βάρος των αλλαγών.

πηγή

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr