Νεκρός 67χρονος Τρικαλινός

Τραγικό θάνατο βρήκε χθες το μεσημέρι 67χρονος άνδρας από τα Τρίκαλα, πέφτοντας στο κενό από το σπίτι όπου διέμεινε. Σύμφωνα με την Αστυνομική Δ/νση Τρικάλων, ο 67χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα όταν κατέπεσε στο οδόστρωμα από τη βεράντα του 3ου ορόφου του διαμερίσματος στο οποίο διέμενε.

0 217

Τραγικό θάνατο βρήκε χθες το μεσημέρι 67χρονος άνδρας από τα Τρίκαλα, πέφτοντας στο κενό από το σπίτι όπου διέμεινε. Σύμφωνα με την Αστυνομική Δ/νση Τρικάλων, ο 67χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα όταν κατέπεσε στο οδόστρωμα από τη βεράντα του 3ου ορόφου του διαμερίσματος στο οποίο διέμενε. Τραγικό θάνατο βρήκε χθες το μεσημέρι 67χρονος άνδρας από τα Τρίκαλα, πέφτοντας στο κενό από το σπίτι όπου διέμεινε. Σύμφωνα με την Αστυνομική Δ/νση Τρικάλων, ο 67χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα όταν κατέπεσε στο οδόστρωμα από τη βεράντα του 3ου ορόφου του διαμερίσματος στο οποίο διέμενε.

Το συμβάν έγινε στις 13:40 στην οδό Βαλαωρίτου στα Τρίκαλα και ο θάνατος ήταν ακαριαίος για τον 67χρονο Απόστολο Παπαδημητρίου, κάτοικο Τρικάλων. Αμέσως έσπευσε στο σημείο ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. και  μετέφερε τον 67χρονο στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο άτυχος άνδρας εργαζόταν παλιά στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, ήταν ιδιαίτερα συμπαθής και διακρινόταν για το ήθος του και τον άριστο χαρακτήρα του.

Το Αστυνομικό Τμήμα Τρικάλων το οποίο διενεργεί την προανάκριση, παρήγγειλε νεκροψία – νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

 

Πηγή: Εφημερίδα "Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ"

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr