53χρονος φαρμακοποιός κατείχε ναρκωτικά χάπια

Ναρκωτικά χάπια και φαρμακευτικά σκευάσματα χωρίς ταινία γνησιότητας βρέθηκαν στην κατοχή ενός 53χρονου Tρικαλινού φαρμακοποιού, ο οποίος και συνελήφθη.

0 333

Ναρκωτικά χάπια και φαρμακευτικά σκευάσματα χωρίς ταινία γνησιότητας βρέθηκαν στην κατοχή ενός 53χρονου Tρικαλινού φαρμακοποιού, ο οποίος και συνελήφθη. Ναρκωτικά χάπια και φαρμακευτικά σκευάσματα χωρίς ταινία γνησιότητας βρέθηκαν στην κατοχή ενός 53χρονού Τρικαλινού φαρμακοποιού, ο οποίος και συνελήφθη.

Το συμβάν σημειώθηκε προχθές το απόγευμα όταν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων ύστερα από έλεγχο που πραγματοποίησαν στο αυτοκίνητο του βρήκαν στην κατοχή του 150 ναρκωτικά δισκία χωρίς συνταγή γιατρού, 20 κουτιά φαρμακευτικών σκευασμάτων χωρίς το επιφανειακό τμήμα της ταινίας γνησιότητας καθώς και 9 βιβλιάρια νοσηλείας διαφόρων πολιτών (5 του ΙΚΑ και 4 του Δημοσίου).
Στη συνέχεια σε κατ’ οίκον έρευνα στο σπίτι του, βρέθηκαν 1418 κουτιά σκευασμάτων χωρίς το επιφανειακό τμήμα της ταινίας γνησιότητας.
Ο δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημ/κων Τρικάλων, ενώ οι προαναφερόμενες ποσότητες ναρκωτικών χαπιών, φαρμακευτικών σκευασμάτων και τα βιβλιάρια, κατασχέθηκαν. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο φαρμακοποιός δεν διέθετε φαρμακείο, ωστόσο είχε κανονικά άδεια λειτουργίας.
Από πλευράς Φαρμακευτικού Συλλόγου αναμένεται η απόφαση της δικαιοσύνης κι από κει και πέρα το πειθαρχικό συμβούλιο  θα καλέσει το συγκεκριμένο φαρμακοποιό να δώσει εξηγήσεις για το τι συνέβη.
Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr