Πρωτοβουλία επιχειρήσεων της Καλαμπάκας και των Τρικάλων για την ανάδειξη της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς των Μετεώρων

Η ξενοδοχειακή μονάδα EPAVLIS METEORA SUITES με έδρα στην Καλαμπάκα και το κατάστημα Βιολογικών προιόντων “ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΕΥΣΗΣ” με έδρα στα Τρίκαλα,

0 274

Η ξενοδοχειακή μονάδα EPAVLIS METEORA SUITES με έδρα στην Καλαμπάκα και το κατάστημα Βιολογικών προιόντων “ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΕΥΣΗΣ” με έδρα στα Τρίκαλα,

Η ξενοδοχειακή μονάδα EPAVLIS METEORA SUITES με έδρα στην Καλαμπάκα και το κατάστημα Βιολογικών προιόντων “ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΕΥΣΗΣ” με έδρα στα Τρίκαλα, στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, διοργανώνουμε την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015 μία δράση με σκοπό την ανάδειξη της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής των Μετεώρων.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (05-06-2015) και την ευαισθησία που μας διακρίνει για το ΕΥ ΖΗΝ ψυχής και σώματος, προβήκαμε σε αυτή την ιδιωτική πρωτοβουλία και παρέχουμε τη δυνατότητα ενός υγιούς και εποικοδομητικού περιπάτου στο μονοπάτι που ενώνει την Καλαμπάκα με την Ιερά Μονή Αγίας Τριάδας, διάρκειας 60΄.

Η επαφή με τη φύση, η ενημέρωση για έναν καλύτερο τρόπο ζωής, η γνωριμία με τον γεωφυσικό πλούτο του φαινομένου και την παγκοσμίως αναγνωρισμένη πολιτιστική κληρονομιά των Μετεώρων εκτιμούμε ότι θα αποτελέσουν ισχυρό κίνητρο να ακολουθήσετε την πρόσκλησή μας και να βιώσετε μία μοναδική εμπειρία!!!

– Κατά τη διαδρομή θα υπάρχουν σταθμοί για προμήθεια ενεργειακών εδεσμάτων, νερού, χορήγησης πληροφοριών και ξεκούρασης ενώ θα σας περιμένουν και δώρα εκπλήξεις!!

– Ειδικοί θα μας ενημερώσουν για όλο το φάσμα των θεμάτων που σχετίζονται με τη δράση όπως ΔΙΑΤΡΟΦΉ, ΥΓΕΙΑ, ΑΘΛΗΣΗ και ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!
Στην παρέα μας θα είναι και ο ιατρός κ. Μουσιώλης Αθανάσιος παρέχοντας ενημέρωση και επιδεικνύοντας διάθεση για έναν εποικοδομητικό διάλογο…

ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

Απευθύνουμε πρόσκληση σε όλο τον κόσμο, κάθε ηλικίας να συμμετάσχει και να περάσουμε ένα ξεχωριστό απόγευμα!…

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

Ωρα 17:30΄ : Συγκέντρωση και αναχώρηση από την εκκλησία Αγίου Δημητρίου έναντι ενιαίου λυκείου Καλαμπάκας,

Ώρα 19:00΄ : Άφιξη στο μοναστήρι της Αγίας Τριάδας (θα προηγηθούν δύο στάσεις κατά την πορεία για λίγη δροσιά, φωτογραφίες και ανάκτηση δυνάμεων). Αφού παραμείνουμε για 30΄ στις παρυφές του μοναστηριού για φωτογραφίες, ενημέρωση και ξεκούραση….

Ωρα 19:30΄ : Επιστροφή προς το σημείο εκκίνησης… έχοντας αποκομίσει μοναδικές εμπειρίες!!!

Οι διοργανωτές

Νικολογιάννης Σπύρος – Κωτούλας Νικόλαος

EPAVLIS METEORA SUITES – ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ “ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΕΥΣΗΣ”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr