Πρόταση Λοβέρδου προς τους αδειούχους εκπαιδευτικούς για εθελοντική εργασία 300 ευρώ

Πρόσκληση ενδιαφέροντος προς τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι τελούν σε άδεια ανατροφής τέκνων, θα απευθύνει το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων,

0 321

Πρόσκληση ενδιαφέροντος προς τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι τελούν σε άδεια ανατροφής τέκνων, θα απευθύνει το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων,

Πρόσκληση ενδιαφέροντος προς τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι τελούν σε άδεια ανατροφής τέκνων, θα απευθύνει το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, προκειμένου να καλυφθούν κατά το δυνατόν τα κενά στην Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, όπως δήλωσε ο Υπουργός ΠΑΙ.Θ., Ανδρέας Λοβέρδος, σε σχετική συνέντευξη Τύπου, σήμερα.

«Κανονικά θα κάνουν δουλειά εκπαιδευτικού στις ώρες της εβδομάδας, που έχουν ανάγκη τα σχολεία και αυτοί έχουν την αντίστοιχη ειδικότητα. Η συνεισφορά του Δημοσίου θα είναι μέσω ΕΣΠΑ, 300 ευρώ, που δεν είναι ούτε μισθός, ούτε τίποτε, είναι ένα επίδομα. Ούτε την άδεια χάνουν, ούτε την άδεια μεταφέρουν. Κάνουν παράλληλα» τόνισε ειδικότερα ο Υπουργός, για να συμπληρώσει, πως οι εν δυνάμει “εθελοντές” εκπαιδευτικοί είναι περίπου 3.000.

Ο κ. Λοβέρδος τόνισε, επίσης, πως δεν θα υπάρχει “έξτρα” μοριοδότηση, «αφού δίνουμε το επίδομα» όπως χαρακτηριστικά είπε και ότι, η όλη διαδικασία απαιτεί νομοθετική πρωτοβουλία, «που θα τη φέρω στη Βουλή 25 του μηνός», όπως τόνισε, απαντώντας στην ερώτηση, για το πότε θα ξεκινήσει η διαδικασία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr