Τρίκαλα – Το ‘παιξαν υπάλληλοι του υπουργείου και απέσπασαν 2.550 ευρώ από 83χρονο

Από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας εξιχνιάστηκε περίπτωση απάτης και κλοπής σε βάρους ηλικιωμένου

0 259

Από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας εξιχνιάστηκε περίπτωση απάτης και κλοπής σε βάρους ηλικιωμένου

Από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας εξιχνιάστηκε περίπτωση απάτης και κλοπής σε βάρους ηλικιωμένου στα Τρίκαλα και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 43χρονης ημεδαπής.

Ειδικότερα, την (10-06-2014), δύο άγνωστες γυναίκες μετέβησαν σε οικία 83χρονου ημεδαπού, όπου προσποιούμενες υπαλλήλους του Υπουργείου Οικονομικών τον έπεισαν να τους παραδώσει το χρηματικό ποσό των (2.550) ευρώ, προκειμένου να διευθετήσουν υπόθεση συγγενικού του προσώπου.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην οικία του παθόντα αφαίρεσαν επιπλέον διάφορα κοσμήματα.

Όπως προέκυψε από τη συλλογή και επεξεργασία στοιχείων αλλά και την κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών μία από τις δράστιδες είναι μία 43χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απάτης και της κλοπής.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr