Η Καλαμπακιώτισσα Χαρά Ζήκα υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Γιάννη Μπουτάρη στη Θεσσαλονίκη

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Συνδυασμό “Πρωτοβουλία για την Θεσσαλονίκη”

0 440

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Συνδυασμό “Πρωτοβουλία για την Θεσσαλονίκη”

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Συνδυασμό “Πρωτοβουλία για την Θεσσαλονίκη” και Υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Γιάννη Μπουτάρη είναι συμπολίτισσά μας Χαρά Ζήκα.

Η Χαρά περνά και στον στίβο της πολιτικής μαζί με τις αρκετές και έντονες δραστηριότητες που έχει στο πλευρό του κ. Μπουτάρη.

Το σίγουρο είναι πως η Χαρά είναι ένα ισχυρό όπλο για τον συνδυασμό που άμα την εκλογή της θα παίξει ρόλο στα δρώμενα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Της ευχόμαστε καλή επιτυχία…

Ποια είναι η Χαρά Ζήκα

• Η Χαρά Ζήκα είναι χημικός, Δρ Φαρμακευτικής. Εργάστηκε για 11 χρόνια ως επιστημονικός συνεργάτης στο ΑΤΕΙ θεσσαλονίκης. Από το 2013 ως σήμερα είναι διευθύντρια δημοσίων σχέσεων στο Ραδιοταξί Μακεδονία. Είναι ραδιοφωνική παραγωγός στο Radio Arena 89,4 και αρθρογραφεί σε διάφορες εφημερίδες. Είναι συγγραφέας δύο βιβλίων και πρόεδρος του Συλλόγου ΟΛΚΟΣ καθώς και της ομάδας μπάσκετ ΟΛΚΟΣ.

• Πέρασε πρώτη στο τμήμα Χημείας και αποφοίτησε με το μεγαλύτερο βαθμό στη Σχολή θετικών Επιστημών. Πα την ερευνητική της εργασία βραβεύτηκε σε διεθνές συνέδριο αλλά και σε διαγωνισμό επιχειρηματικότητας. Επιπρόσθετη ερευνητική εμπειρία απέκτησε στην Αμερική, Γερμανία, Σλοβακία και Σλοβενία.

xara zika

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr