Σχολή σημειωτών – κριτών καλαθοσφαίρισης στα Τρίκαλα

Σχολή Σημειωτών – Χρονομετρών (Κριτών) Καλαθοσφαίρισης πρόκειται να λειτουργήσει n ΕΣΚΑΘ

0 307

Σχολή Σημειωτών – Χρονομετρών (Κριτών) Καλαθοσφαίρισης πρόκειται να λειτουργήσει n ΕΣΚΑΘ

Σχολή Σημειωτών – Χρονομετρών (Κριτών) Καλαθοσφαίρισης πρόκειται να λειτουργήσει n ΕΣΚΑΘ με την ΚΕΔ/ΕΣΚΑΘ στον Νομό Τρικάλων , σε συνεργασία με τον νεοσύστατο Σύνδεσμο Κριτών Τρικάλων και την συνδρομή του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθόσφαιρας Τρικάλων .

Τα μαθήματα θα αρχίσουν μέσα στον Μάιο του τρέχοντος έτους και μέχρι το τέλος Απριλίου οι ενδιαφερόμενοι-ες μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις συμμέτοχης με πλήρες βιογραφικό σημείωμα και στοιχεία επικοινωνίας μέσω του BlogSpot http://kedeskath.blogspot.gr/ – επιλογή  – Επικοινωνία και των ηλεκτρονικών διευθύνσεων (email) ked_eskath@yahoo.gr ή skkt@outlook.com.gr.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άτομα ηλικίας έως 60 ετών , απόφοιτοι εξαταξίου Γυμνασίου ή Λυκείου ή άλλης αναγνωρισμένης ισότιμης σχολής της ημεδαπής ή της αλλοδαπής, με λευκό ποινικό μητρώο (να μην έχουν καταδικασθεί για αξιόποινη πράξη) .

Επίσης ισχύουν τα Ασυμβίβαστα – Κωλύματα που προβλέπονται στον ισχύοντα κανονισμό Διαιτησίας της ΕΟΚ.

Επιπρόσθετα προσόντα (Ανώτεροι τίτλοι σπουδών , πιστοποιημένη γνώση ξένων γλωσσών, αθλητική διαδρομή στο χώρο της καλαθοσφαίρισης κλπ) θα ληφθούν υπόψη στην κατάρτιση της τελικής σειράς επιτυχίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr