Το Δασαρχείο Καλαμπάκας επισκέφθηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Μπουφίδης

Την 21η Μαρτίου 2014, ημέρα Παρασκευή επ’ ευκαιρία και της Παγκόσμιας Ημέρας Δασοπονίας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Γιάννης Μπουφίδης

0 242

Την 21η Μαρτίου 2014, ημέρα Παρασκευή επ’ ευκαιρία και της Παγκόσμιας Ημέρας Δασοπονίας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Γιάννης Μπουφίδης

Την 21η Μαρτίου 2014, ημέρα Παρασκευή επ’ ευκαιρία και της Παγκόσμιας Ημέρας Δασοπονίας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Γιάννης Μπουφίδης επισκέφθηκε το Δασαρχείο Καλαμπάκας και συγκεκριμένα είχε συνάντηση με τον κο Δασάρχη, κο Χρήστο Πίσσια, ο οποίος τον ξενάγησε στα γραφεία και στις υπηρεσίες του Δασαρχείου, όπου ενημερώθηκε για το πολύ σημαντικό έργο που, ως Υπηρεσία, επιτελεί το Δασαρχείο Καλ/κας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και επακολούθησε συζήτηση για εξεύρεση πιθανών λύσεων.
Έγινε μία σημαντικότατη ενημέρωση για τις πεστροφοκαλλιέργειες, αλλά και για την Κρατική Βιομηχανία Ξύλου και τη Ξυλογλυπτική Σχολή.
Το βασικότερο που τονίσθηκε ήταν η ανάγκη να παραμείνει το Δασαρχείο στην Καλαμπάκα, διότι αποτελεί πηγή ζωής και εσόδων για την περιοχή και κυρίως γιατί εξυπηρετεί τις ανάγκες οκτώ (8) πρώην Δήμων και δεκάδων τοπικών κοινοτήτων, προσφέρει δέ εργασία σε πολλούς συντοπίτες μας.
Ο κ. Μπουφίδης υποστήριξε ότι το Δασαρχείο ήταν και είναι η ναυαρχίδα των δημοσίων υπηρεσιών του Δήμου και υποσχέθηκε ότι θα παλέψει για να παραμείνει στην Καλαμπάκα.
Προς το σκοπό αυτό θα ενώσουμε τις φωνές και τις δυνάμεις μας όλοι, προκειμένου να παραμείνει το Δασαρχείο στην πόλη μας.

Εκλογικό Γραφείο
Υποψηφίου Δημάρχου Καλαμπάκας
Ι. Μπουφίδη

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr