Μεγάλη ποσότητα ηρωίνης στις Φυλακές Τρικάλων

Μεγάλες ποσότητες σκληρών ναρκωτικών είχε στην κατοχή του κρατούμενος των Φυλακών Τρικάλων, γεγονός που προκαλεί πολλά ερωτηματικά για τον τρόπο με τον οποίο μπαίνουν ναρκωτικές ουσίες σε ένα υψίστης ασφαλείας σωφρονιστικό κατάστημα.

0 355

Μεγάλες ποσότητες σκληρών ναρκωτικών είχε στην κατοχή του κρατούμενος των Φυλακών Τρικάλων, γεγονός που προκαλεί πολλά ερωτηματικά για τον τρόπο με τον οποίο μπαίνουν ναρκωτικές ουσίες σε ένα υψίστης ασφαλείας σωφρονιστικό κατάστημα. Μεγάλες ποσότητες σκληρών ναρκωτικών είχε στην κατοχή του κρατούμενος των Φυλακών Τρικάλων, γεγονός που προκαλεί πολλά ερωτηματικά για τον τρόπο με τον οποίο μπαίνουν ναρκωτικές ουσίες σε ένα υψίστης ασφαλείας σωφρονιστικό κατάστημα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων προχθές στις 6.10 το απόγευμα σε έλεγχο που έγινε από σωφρονιστικούς υπαλλήλους σε κελί 30χρονου κρατουμένου ημεδαπού, βρέθηκε να κατέχει 9 ανισοβαρή δεματάκια που περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους 45 γραμμαρίων και δύο δεματάκια με 15 γραμμάρια κοκαϊνης.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό με ποιο τρόπο μπήκαν τα ναρκωτικά στις Φυλακές και αν ο δράστης κρατούμενος σκόπευε να τα διακινήσει, κάτι που μάλλον είναι πολύ πιθανόν διότι βρέθηκαν σε 11 συνολικά συσκευασίες.
Ο 30χρονος παραπέμπετε στον Εισαγγελέα Τρικάλων ενώ το Τμήμα Ασφαλείας διενεργεί προανάκριση για το πώς τα ναρκωτικά βρέθηκαν στην κατοχή του κρατουμένου και κυρίως το πώς αυτά εισήλθαν στις Φυλακές.
Στο μεταξύ την ίδια μέρα και στις 3.30 το μεσημέρι στο 6ο χλμ. της εθνικής οδού Τρικάλων-Καρδίτσας από άνδρες της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Τρικάλων συνελήφθησαν 3 ημεδαποί 43, 49 και 57 ετών, διότι σε γενόμενο έλεγχο στο Ι.Χ αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 43χρονου, κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού ένα χάρτινο περιτύλιγμα που περιείχε ηρωίνη βάρους 1,4 γραμμαρίων καθώς και 30 ναρκωτικά χάπια (λεξοτανίλ).
Οι συλληφθέντες με την σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία οδηγήθηκαν χθες στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών, ενώ οι ποσότητες των ναρκωτικών κατασχέθηκαν.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr