Υποψήφιοι ΚΚΕ – Ανακοίνωσε Βαγγέλη Μπούτα για την Περιφέρεια – Τον Γιώργο Καϊκη για τον Δήμο Τρικκαίων – Σε αναμονή για Καλαμπάκα

Πραγματοποιήθηκε απόψε στην Αθήνα εκδήλωση της ΚΕ του ΚΚΕ

0 307

Πραγματοποιήθηκε απόψε στην Αθήνα εκδήλωση της ΚΕ του ΚΚΕ

Πραγματοποιήθηκε απόψε στην Αθήνα εκδήλωση της ΚΕ του ΚΚΕ με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τη μάχη των ευρωεκλογών, των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών». Μιλώντας στην εκδήλωση ο ΓΓ της ΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας μεταξύ άλλων τόνισε:

« Μια μάχη που θα τη δώσουμε ενιαία, σαν ένας άνθρωπος, χέρι – χέρι, όλοι μαζί, από όποια θέση ταχθούμε ο καθένας. Γιατί ενιαία είναι η αντιλαϊκή πολιτική που διαπερνά όλους τους μηχανισμούς από το Ευρωκοινοβούλιο μέχρι τους δήμους και τις περιφέρειες.
Το ΚΚΕ θα βρεθεί στην πρώτη γραμμή της πάλης για την πλήρη κρατική χρηματοδότηση που να καλύπτει το σύνολο των αναγκών των περιφερειών και των δήμων, στηρίζοντας τις προτάσεις των συνδυασμών της «Λαϊκής Συσπείρωσης», με σήμα κατατεθέν το γαρύφαλλο του αγώνα μας.
Για να μην συρρικνωθούν και καταργηθούν δομές και υπηρεσίες, όπως παιδικοί σταθμοί, ΚΑΠΗ, αθλητικά, πολιτιστικά κέντρα, τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης, τα κέντρα πρόληψης, μονάδες απεξάρτησης, αλλά αντίθετα να ενισχυθούν και διευρυνθούν.
Θα παλέψουμε για δραστική μείωση με στόχο την κατάργηση των ανταποδοτικών τελών. Αξιοποίηση των όποιων κοινοτικών κονδυλίων χορηγούνται σήμερα για σύγχρονες κτιριακές κοινωνικές εγκαταστάσεις, που να καλύπτουν όλο το φάσμα των προνοιακών, λαϊκών πολιτιστικών, αθλητικών αναγκών.»

Στην εκδήλωση ο Δημήτρης Κουτσούμπας παρουσίασε τους υποψηφίους που στηρίζει το ΚΚΕ στις περιφέρειες και τους μεγαλύτερους δήμους της χώρας τονίζοντας: «Πρόκειται για αγωνιστές της ζωής, με ενεργό συμμετοχή σε όλα τα μέτωπα του αγώνα, στους τόπους δουλειάς, στους εργατικούς κλάδους του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, από τον επιστημονικό, καλλιτεχνικό, αθλητικό χώρο, μέσα από το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα, το κίνημα των αγροτών, των αυτοαπασχολουμένων, τα κινήματα των γυναικών. Αγωνιστές δραστήριοι μέσα στα Περιφερειακά και Δημοτικά Συμβούλια, μέσα στη Βουλή, παντού όπου μπορούν να προσφέρουν για την ανακούφιση των εργαζομένων, για την ανάπτυξη της αλληλεγγύης, της προβολής των αιτημάτων, της οργάνωσης της λαϊκής πάλης.»

Μεταξύ αυτών και ο υποψήφιοι για την περιφέρεια Θεσσαλίας , καθώς και τους μεγάλους δήμους της και συγκεκριμένα οι υποψηφιότητες έχουν ως εξής:

• Περιφέρεια Θεσσαλίας
Υποψήφιος περιφερειάρχης: Μπούτας Βαγγέλης, 61 ετών, αγρότης, μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας της ΠΑΣΥ (Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση), πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Καρδίτσας, περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας.
Υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες:

Τρικάλων: Μπακάση Βάσω, 50 ετών, νοσηλεύτρια, εκλεγμένη στο συμβούλιο της ΠΟΕΔΗΝ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων).
– Λάρισας: Τσιαπλές Τάσος, 53 ετών, ιδιωτικός υπάλληλος, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ.
– Μαγνησίας: Λούμας Γιώργος, 59 ετών, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ.
– – Καρδίτσας: Χαλάτσης Αστέρης, 59 ετών, εκπαιδευτικός, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ.

Για το Δήμο Τρικάλων: Καϊκης Γεώργιος, 50 ετών , Εκπαιδευτικός – γυμναστής, Δημοτικός Σύμβουλος Τρικάλων

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr