Ένα ακόμη θανατηφόρο τροχαίο στο Μεγαλοχώρι

Ακόμη ένα θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε χθες(φωτό αρχείου) τα ξημερώματα στο Μεγαλοχώρι, ένα από τα πολλά των τελευταίων μηνών. Αυτή τη φορά θύμα ήταν ένας 58χρονος από τον Πετρόπορο ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο όταν το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

0 840

Ακόμη ένα θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε χθες(φωτό αρχείου) τα ξημερώματα στο Μεγαλοχώρι, ένα από τα πολλά των τελευταίων μηνών. Αυτή τη φορά θύμα ήταν ένας 58χρονος από τον Πετρόπορο ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο όταν το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Ακόμη ένα θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε χθες(φωτό αρχείου) τα ξημερώματα στο Μεγαλοχώρι, ένα από τα πολλά των τελευταίων μηνών.
Αυτή τη φορά θύμα ήταν ένας 58χρονος από τον Πετρόπορο ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο όταν το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.
Πρόκειται για τον Δημήτριο Αποστόλου Γεωργάκη, ο οποίος γεννήθηκε στον Πετρόπορο Τρικάλων, όπου και διέμεινε.
Το τραγικό περιστατικό συνέβη στις 3.10 στο 54ο χλμ. της εθνικής οδού Τρικάλων – Μεγαλοχωρίου, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 58χρονος συγκρούστηκε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα, ανατράπηκε και στη συνέχεια συγκρούστηκε με άλλο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που ακολουθούσε και οδηγούσε ένας 72χρονος.
Ο οδηγός του δευτέρου οχήματος τραυματίστηκε ελαφρά και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της πόλης μας.
Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr