Ρεχάγκελ: Δεν γίνονται θαύματα συνέχεια

Ψύχραιμος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Ότο Ρεχάγκελ, ο οποίος εστίασε στο μεγάλο πάθος που επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές του στο παιχνίδι αλλά και στην αδυναμία της εθνικής Ελλάδας στο σκοράρισμα.

0 318

Ψύχραιμος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Ότο Ρεχάγκελ, ο οποίος εστίασε στο μεγάλο πάθος που επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές του στο παιχνίδι αλλά και στην αδυναμία της εθνικής Ελλάδας στο σκοράρισμα. Ψύχραιμος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Ότο Ρεχάγκελ, ο οποίος εστίασε στο μεγάλο πάθος που επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές του στο παιχνίδι αλλά και στην αδυναμία της εθνικής Ελλάδας στο σκοράρισμα.

“Είχαμε ένα παιχνίδι με πολλές προσπάθειες και από τις δύο ομάδες. Εμείς σήμερα αγωνιστήκαμε δύο φορές καλύτερα από ότι με τη Σουηδία, αλλά είναι δυστυχώς γνωστό εδώ και καιρό ότι δεν μπορούμε να πετύχουμε τέρματα, γι αυτό με προσεγμένη άμυνα προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε παιχνίδι, αλλά δεν είμαστε η ομάδα που μπορεί να σημειώσει τρία γκολ” ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Γερμανός τεχνικός, και συνέχισε: “Αυτό που μου άρεσε πάρα πολύ ήταν το απίστευτο πάθος που δείξαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ρωσική ομάδα. Είχα πει ότι στην καριέρα μου έχω αγωνιστεί πολλές φορές απέναντι σε ρωσικές ομάδες και ξέρω καλά ότι είναι ταχύτατοι παίκτες και πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Αυτό μπορούν να σας το βεβαιώσουν και η Λεβερκούζεν και η Μπάγερν Μονάχου”.

Στη συνέχεια, ο κ. Ρεχάγκελ απάντησε σε ερωτήσεις για:
Τα συναισθήματά του μετά την “αποκαθήλωση” της Ελλάδας από τη θέση της πρωταθλήτριας Ευρώπης: “Ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε κάποια παιχνίδια αλλά δεν ήταν εύκολο με τους αντιπάλους που είχαμε στον όμιλο”.
Ενδεχόμενες αλλαγές ενόψει του Μουντιάλ 2010: “Αυτό που προέχει τώρα είναι να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με την Ισπανία. Τα προκριματικά του 2010 μπορούν να περιμένουν”.

Κατά πόσο είναι απογοητευμένος που η Ελλάδα δεν θα υπερασπιστεί τον τίτλο της: “Ήρθαμε εδώ για να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Ξέρουμε ότι αυτό που έγινε το 2004 ήταν ένα θαύμα και τα θαύματα δεν γίνονται τακτικά. Πάρτε για παράδειγμα τον όμιλο με την Ιταλία και τη Γαλλία και τη Γαλλία που κάποια, μπορεί και δύο, θα μείνουν έξω. Έχουμε τον αγώνα με την Ισπανία και καθήκον μας είναι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας.

Για το κλίμα που θεωρεί ότι θα συναντήσει στην Ελλάδα: “Αυτές οι ερωτήσεις θα υπάρχουν πάντα. Είμαστε εδώ για να ασχοληθούμε με το παιχνίδι. Στην Ελλάδα γεννήθηκε η δημοκρατία, άρα μπορούν να γράφουν ό,τι θέλουν. Και στη Γερμανία το ίδιο… Σημασία έχει ότι είδαμε ένα εκπληκτικό παιχνίδι σήμερα, οι Ρώσοι έπαιξαν πάρα πολύ καλά κι εμείς προσπαθήσαμε να τους σταματήσουμε.
Η Ακρόπολη υπάρχει εδώ και 3000 χρόνια και θα είναι εκεί ακόμη και όταν εμείς δεν θα υπάρχουμε…”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr