Ο συντοπίτης μας Απόστολος Κωστής έλαβε επάξια το πτυχίο του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Ένα ακόμη Επιστήμονα απέκτησε η περιοχή μας και με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την προσπάθεια του συντοπίτη μας Απόστολου Γ. Κωστή

0 294

Ένα ακόμη Επιστήμονα απέκτησε η περιοχή μας και με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την προσπάθεια του συντοπίτη μας Απόστολου Γ. Κωστή

Ένα ακόμη Επιστήμονα απέκτησε η περιοχή μας και με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την προσπάθεια του συντοπίτη μας Απόστολου Γ. Κωστή που έλαβε το πτυχίο του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα στις 4 Δεκέμβρη στον Βόλο στο παραλιακό συγκρότημα “Παπαστράτου” του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας ο Αποστόλης Γ. Κωστής από το Καστράκι Καλαμπάκας στην ορκωμοσία που έγινε, έλαβε το πτυχίο του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Στην ορκωμοσία παρέστησαν οι γονείς του Γεώργιος και Νικολέττα Κωστή, ο αδερφός του Βαγγέλης Κωστής, αρκετοί ακόμη συγγενείς καθώς και πάρα πολλοί φίλοι και συμφοιτητές του.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η περιοχή μας απέκτησε ένα ακόμη επιστήμονα σε ένα αρκετά δύσκολο τομέα και ευχόμαστε γρήγορη επαγγελματική αποκατάσταση στον Απόστολο και πάντα επιτυχίες!

ap1

ap2ap3ap4ap5ap6

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr