Καλαμπάκα – Να γίνει η μεγάλη φάτνη στην πλατεία Δημουλά ζητούν καταστηματάρχες της πλατείας και της οδού Τρικάλων

Συνάντηση πραγματοποίησαν σήμερα το απόγευμα στο καφέ Ραψωδία καταστηματάρχες της πλατείας Δημουλά και της οδού Τρικάλων

0 341

Συνάντηση πραγματοποίησαν σήμερα το απόγευμα στο καφέ Ραψωδία καταστηματάρχες της πλατείας Δημουλά και της οδού Τρικάλων

Συνάντηση πραγματοποίησαν σήμερα το απόγευμα στο καφέ Ραψωδία καταστηματάρχες της πλατείας Δημουλά και της οδού Τρικάλων για το θέμα που προέκυψε τις προηγούμενες ημέρες σχετικά με την δημιουργία μεγάλης φάτνης στην Καλαμπάκα και σε συγκεκριμένο σημείο.

Ειδικότερα στην συνάντηση οι καταστηματάρχες της πλατείας Δημουλά και της οδού Τρικάλων “διαμαρτυρήθηκαν” για την εγκατάσταση της φάτνης και διαφόρων δραστηριοτήτων εν όψει των Χριστουγέννων στην πλατεία Ρήγα Φεραίου και στον πεζόδρομο της οδού Τρικάλων ζητώντας από την Δημοτική Αρχή να δείξει το ανάλογο ενδιαφέρον και για την περιοχή όπου δραστηριοποιούνται εκείνοι.

Στην συνάντηση ειπώθηκε πως σε μια πρώτη επαφή που είχαν 30 περίπου επαγγελματίες της πλ. Δημουλά και οδού Τρικάλων, είναι διαθέσιμοι να συγκεντρώσουν το ποσό που υπολείπεται για το στήσιμο της μεγάλης φάτνης με την προϋπόθεση να εγκατασταθεί στην πλατεία Δημουλά, αναφέροντας και μια σειρά από διάφορα επιχειρήματα.

Για τον λόγο αυτό θα υπάρξουν επαφές με την Δημοτική Αρχή με ολοκληρωμένη πρόταση για τα χρήματα και τα περαιτέρω…

Να θυμίσουμε πως πριν λίγες ημέρες είχε προηγηθεί συνάντηση μεταξύ Δημοτικής Αρχής και ΣΤΕΜ για το θέμα της φάτνης η οποία για να στηθεί σε σημείο της Καλαμπάκας κόστιζε 25.000 χιλ ευρώ με την Δημοτική Αρχή να βάζει τα 12.000 χιλ ευρώ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες υπήρξε συνάντηση με τους αρμόδιους που θα έκαναν την εγκατάσταση για να “πέσει” το ποσό. Το θέμα μάλλον ναυάγησε από πλευράς ΣΤΕΜ καθώς δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί το υπόλοιπο ποσό για την εγκατάσταση της φάτνης.

Από την σημερινή κίνηση φάνηκε πως ξεκινά μια περίοδος δραστηριοποίησης των επαγγελματιών καθώς βλέπουν πως η Καλαμπάκα μπορεί να διεκδικήσει πολλά σε διάφορους τομείς.

Η κίνηση έγινε, αρκεί να υπάρχει “ομόνοια” και συνέχεια….

rapsodia IMG 0282

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr