Rock & Roll διήμερο φεστιβάλ στα Τρίκαλα

Το Trik-A-Billy Wild Weekender είναι ένα διήμερο Rock & Roll φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην πανέμορφη πόλη των Τρικάλων,

0 415

Το Trik-A-Billy Wild Weekender είναι ένα διήμερο Rock & Roll φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην πανέμορφη πόλη των Τρικάλων,

Το Trik-A-Billy Wild Weekender είναι ένα διήμερο Rock & Roll φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην πανέμορφη πόλη των Τρικάλων, μόλις 3 χιλιόμετρα από το κέντρο στην τοποθεσία Κρινίτσα, την Παρασκευή,13 και το Σάββατο,14 Σεπτεμβρίου 2013.
Headliners του φεστιβάλ είναι οι Black Raven και οι Foggy Mountain Rockers από τη Γερμανία, ίσως τα δύο πιο αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα στο χώρο του Revival Rock & Roll με πλούσια δισκογραφία και δύο δεκαετίες ζωντανών εμφανίσεων ανά τον κόσμο στις πλάτες τους.
Το διήμερο έρχονται να πλαισιώσουν 5 εγχώριες μπάντες: οι Bullets, το μακροβιότερο και πιο αναγνωρίσιμο Ελληνικό Rock & Roll συγκρότημα, οι Breathless με τον ξεσηκωτικό revival ήχο, οι Free Soul κάπου χαμένοι στα σταυροδρόμια του Αμερικάνικου Νότου, οι ντόπιοι Wildfire και οι Bali’Haians με γυαλισμένες τις σανίδες τους, συνθέτουν μια συνταγή δυναμίτη και εγγυώνται μία εκρηκτική ατμόσφαιρα!!!

Το Σάββατο το μεσημέρι θα πραγματοποιηθούν από νωρίς πάρτι σε σημεία της πόλης με DJ sets, cocktails και πολύ χορό.!!!!

Ηot spots το Bar Silver Spur στα Τρίκαλα με Rockabilly και Revival τόνους και το 4PLAY με κλασσικό rock n roll μουσική από γνωστούς DJs και άφθονες μπύρες. Επίσης, στο 4play θα πραγματοποιηθούν δωρεάν μαθήματα χορού από τη χορευτική ομάδα των JITTERBUGS SKG από τη Θεσσαλονίκη. Οι Boogie Bop Dame και η Dazzlin’ gal παραδίδουν μαθήματα vintage αισθητικής, φροντίζοντας το χτένισμα και το μακιγιάζ των παρευρισκόμενων.

Το εισιτήριο είναι 25 ευρώ για τις 2 μέρες και 15 ευρώ για 1 μέρα.

rockabil fest2

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr