Σε νέα διεύθυνση το Ανθοπωλείο «ΜΑΝΩΛΙΑ» στην Καλαμπάκα!

0 132

Σε νέα διεύθυνση λειτουργεί πλέον το γνωστό Ανθοπωλείο «ΜΑΝΩΛΙΑ» στην Καλαμπάκα, με τον Φώτη Ταμπάκο και τη Μαρία Μίχου να σας περιμένουν στην οδό Τρικάλων 67, με όμορφες ανθοσυνθέσεις και προτάσεις για κάθε περίσταση!

Με μεγάλη ποικιλία από φρέσκα άνθη και λουλούδια, το Ανθοπωλείο «ΜΑΝΩΛΙΑ» προσφέρει ξεχωριστές επιλογές για τη διακόσμηση του χώρου σας, για τα δώρα σας, αλλά και για κάθε προσωπική ή επαγγελματική σας στιγμή.

Με πολυετή εμπειρία και μεράκι, το Ανθοπωλείο «ΜΑΝΩΛΙΑ» αναλαμβάνει τον στολισμό γάμων, βαπτίσεων και κάθε είδους εκδήλωσης, δημιουργώντας μοναδικές ανθοσυνθέσεις και εντυπωσιακούς στολισμούς που κάνουν ξεχωριστές τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας!

Ανθοπωλείο: «ΜΑΝΩΛΙΑ»
Νέα διεύθυνση: Τρικάλων 67, Καλαμπάκα
Τηλέφωνο: 6979165234

Ο Φώτης Ταμπάκος και η Μαρία Μίχου σας περιμένουν στον νέο τους χώρο, με όμορφα λουλούδια και προτάσεις που ταιριάζουν σε κάθε περίσταση!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr