Καπέλλας Δημήτρης – Απάντηση στον Βουλευτή Ηλία Βλαχογιάννη για το τμήμα Εμπορίας της ΔΕΗ Καλαμπάκας

Με έκπληξη διαβάσαμε στον χθεσινό τύπο την «απάντηση» του ΥΠΕΚΑ που δημοσίευσε ο βουλευτής Τρικάλων κ. Βλαχογιάννης και αφορούσε στο σχέδιο για το κλείσιμο του τμ. Εμπορίας του Π/Κ της ΔΕΗ Καλαμπάκας .

0 396

Με έκπληξη διαβάσαμε στον χθεσινό τύπο την «απάντηση» του ΥΠΕΚΑ που δημοσίευσε ο βουλευτής Τρικάλων κ. Βλαχογιάννης και αφορούσε στο σχέδιο για το κλείσιμο του τμ. Εμπορίας του Π/Κ της ΔΕΗ Καλαμπάκας .

kapelas dim lΜε έκπληξη διαβάσαμε στον χθεσινό τύπο την «απάντηση» του ΥΠΕΚΑ που δημοσίευσε ο βουλευτής Τρικάλων κ. Βλαχογιάννης και αφορούσε στο σχέδιο για το κλείσιμο του τμ. Εμπορίας του Π/Κ της ΔΕΗ Καλαμπάκας .

Θα περιμέναμε φυσικά πέρα από τη νεφελώδη απάντηση του υπουργείου να είχαμε και την δική του θέση ως προς το έγγραφο του ΥΠΕΚΑ, που κάθε άλλο παρά καθησυχαστικό είναι.
Εξ άλλου ο ρόλος του βουλευτή δεν είναι να αναδημοσιεύει την αλληλογραφία με τα υπουργεία για τα ζητήματα των τοπικών κοινωνιών , αλλά να παίρνει σαφή θέση και να αγωνίζεται ανεξάρτητα από το πολιτικό κόστος.
Δυστυχώς όμως για κάποιους οι εποχές Μαυρογιαλουρου συνεχίζουν ακόμη να σηματοδοτούν την πρακτική τους.

Ερχόμαστε τώρα στην ουσία της «απάντησης» όσο και στις συγκεκριμένες ευθύνες και του κ. Βλαχογιάννη αλλά και των υπολοίπων βουλευτών της συγκυβέρνησης.
Ευθύνες που φέρουν στις πλάτες τους για τα χιλιάδες λουκέτα που μπήκαν σε υπηρεσίες του δημοσίου αλλά και σ αυτά που θα επακολουθήσουν.

Αλήθεια; Ο κ. Βλαχογιάννης και οι υπόλοιποι μνημονικοί βουλευτές του Νομού που τόσο κοπτονται για τον μαρασμό και την αποψίλωση των υπηρεσιών της επαρχίας Καλαμπάκας δεν γνώριζαν άραγε τι ψήφιζαν στη βουλή;

Δεν γνωρίζατε ότι ψηφίζοντας το τελευταίο μνημόνιο ανοίξατε τον δρόμο για τον κατακερματισμό και την εκποίηση της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού στο ξένο ή στο ντόπιο παρασιτικό κεφάλαιο;

Δεν γνωρίζατε ότι το μνημόνιο προέβλεπε μαζί με όλα τα παραπάνω και τα λουκέτα;
Ακόμη δεν έχει στεγνώσει η μελάνη της υπογραφής παραχώρησης του τμήματος εμπορίας της Επιχείρησης σε συγκεκριμένο επιχειρηματικό όμιλο. Αποτέλεσμα αυτής της ενέργειας, πέρα από τον σκανδαλώδη τρόπο μεταβίβασης, είναι και το σταδιακό κλείσιμο των συγκεκριμένων τμημάτων.

Αυτό τουλάχιστον θα έπρεπε να το γνωρίζει ο κ. Βλαχογιάννης!
Αν λοιπόν όλα τα παραπάνω δεν τα γνωρίζατε, τότε πολύ φοβάμαι πως θα καταχωρηθείτε και εσείς ανάμεσα στους αδιάβαστους βουλευτές του κοινοβουλίου που απλά σηκώνουν το χέρι ψηφίζοντας μέτρα και μνημονικούς νόμους υπακούοντας τυφλά την κομματική γραμμή αδιαφορώντας για τα αποτελέσματα.

Υ.Γ. Δυστυχώς για κάποιους η προσωπική τους ”διάσωση” ίσως να έχει μεγαλύτερη αξία από τη διάσωση της κοινωνίας!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr