Στα δικαστήρια για 5 εκ. ευρώ ο Ολυμπιακός

Το λόγο του πράξη έκανε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Σωκράτης Κόκκαλης, καθώς κατέθεσε αγωγή, μέσω της οποίας ζητάει αποζημίωση 5 εκατομμυρίων ευρώ από τους Ντέμη Νικολαΐδη και Ριβάλντο.

0 231

Το λόγο του πράξη έκανε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Σωκράτης Κόκκαλης, καθώς κατέθεσε αγωγή, μέσω της οποίας ζητάει αποζημίωση 5 εκατομμυρίων ευρώ από τους Ντέμη Νικολαΐδη και Ριβάλντο. Το λόγο του πράξη έκανε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Σωκράτης Κόκκαλης, καθώς κατέθεσε αγωγή, μέσω της οποίας ζητάει αποζημίωση 5 εκατομμυρίων ευρώ από τους Ντέμη Νικολαΐδη και Ριβάλντο.

Τη διαδικασία «έτρεξε» την Δευτέρα (5/5) η πειραϊκή ΠΑΕ, μέσω του νομικού της συμβούλου, Παναγιώτη Μιχαλολιά.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είχε αναγγείλει την κίνηση αυτή από την συνέντευξη Τύπου της Κυριακής (4/5), κι ενώ οι Ντέμης Νικολαδης και Ριβάλντο του είχαν επιστρέψει -ως προσβλητικά- τα εξώδικα που τους είχε στείλει, καλώντας τους να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν τα όσα δυσφημιστικά και συκοφαντικά -για τον Ολυμπιακό- είδαν το φως της δημοσιότητας.

H ανακοίνωση:

«Σήμερα, 5/5/2008, κατετέθη από την Π.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δια του πληρεξούσιου δικηγόρου της Παναγιώτη. Γ. Μιχαλόλια στο Πρωτοδικείο Αθηνών, αγωγή αποζημίωσης ύψους 5.000.000 ευρώ λόγω ηθικής βλάβης κατά του ποδοσφαιριστή Rivaldo Vitor Borba Ferreira και του Νικολαίδη Θεμιστοκλή, δια τα όσα εκείνοι συκοφαντικά δια των δηλώσεων τους απηύθυναν κατά της Π.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με προσβλητικές, δυσφημιστικές φράσεις, εκφράσεις και χαρακτηρισμούς τους, που γνωστοποιήθηκαν σε ευρύτατο κύκλο προσώπων, τόσο πανελλαδικώς όσο και ανά τον κόσμο, αλλά και σε διεθνείς αθλητικούς οργανισμούς και σε ελληνικές και ξένες ποδοσφαιρικές ομάδες»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr