Ο Ρεχάγκελ προπονητής της Εθνικής Ελλάδας και με υπογραφή

Το τυπικό μέρος που απέμενε για την ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ της ΕΠΟ και του Ότο Ρεχάγκελ, ολοκληρώθηκε, καθώς το πρωί της Δευτέρας (5/5), οι δύο πλευρές υπέγραψαν το νέο συμβόλαιό τους που έχει διάρκεια μέχρι το 2010.

0 440

Το τυπικό μέρος που απέμενε για την ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ της ΕΠΟ και του Ότο Ρεχάγκελ, ολοκληρώθηκε, καθώς το πρωί της Δευτέρας (5/5), οι δύο πλευρές υπέγραψαν το νέο συμβόλαιό τους που έχει διάρκεια μέχρι το 2010. Το τυπικό μέρος που απέμενε για την ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ της ΕΠΟ και του Ότο Ρεχάγκελ, ολοκληρώθηκε, καθώς το πρωί της Δευτέρας (5/5), οι δύο πλευρές υπέγραψαν το νέο συμβόλαιό τους που έχει διάρκεια μέχρι το 2010.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γερμανός τεχνικός θα έχει ετήσιες απολαβές κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ, ενώ η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ελληνική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχει ως εξής: «Από την Ε.Π.Ο. ανακοινώνεται ότι το πρωί της Δευτέρας 5/5/2008 υπογράφηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας στη Λ. Συγγρού η ανανέωση του συμβολαίου του κ. Οτο Ρεχάγκελ, το οποίο θα έχει διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2010».

Ο Ρεχάγκελ θα οδηγήσει την Πρωταθλήτρια Ευρώπης στην προσπάθεια της να προκριθεί στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010, το οποίο θα γίνει στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα παίξει στα προκριματικά με αντιπάλους το Ισραήλ, την Ελβετία, τη Λετονία, τη Μολδαβία και το Λουξεμβούργο.

Ωστόσο, πριν από τα προκριματικά του Mundial, προηγείται η συμμετοχή στο Euro 2008 που θα γίνει στα γήπεδα Αυστρίας και Ελβετίας. Εκεί, η ελληνική ομάδα θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε το 2004 στην Πορτογαλία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr