Βόλεϊ – Δεν τα κατάφερε ο Α.Ο.Καλαμπάκας με τον Γυμναστικό Σύλλογο Ελασσόνας – Φωτορεπορτάζ από τα παιχνίδια

Δεν μπόρεσαν να επιβληθούν οι Παγκορασίδες του Α.Ο.Καλαμπάκας στις αντίστοιχες ομάδες των Παγκορασίδων του Γυμναστηικού Συλλογου Ελασσώνας, στα Κυριακάτικα παιχνίδια.

0 489

Δεν μπόρεσαν να επιβληθούν οι Παγκορασίδες του Α.Ο.Καλαμπάκας στις αντίστοιχες ομάδες των Παγκορασίδων του Γυμναστηικού Συλλογου Ελασσώνας, στα Κυριακάτικα παιχνίδια.

Δεν μπόρεσαν να επιβληθούν οι Παγκορασίδες του Α.Ο.Καλαμπάκας στις αντίστοιχες ομάδες των Παγκορασίδων του Γυμναστικού Συλλόγου Ελασσόνας, στα Κυριακάτικα παιχνίδια. 

Συγκεκριμένα στη 01:00 το μεσημέρι η Β’ Ομάδα Παγκορασίδων, ηττήθηκε από την αντίστοιχη της Ελασσόνας με 0 – 3 στα σετ που ήρθαν 14 – 25, 15 – 25 και 18 – 25.

Για την Β’ ομάδα παγκορασίδων του ΑΟΚ έπαιξαν οι: Γιαννούλα Νικολέτα, Σιάχου Δανάη, Μεσημέρη Ελευθερία, Κόμματου Δήμητρα, Λιακοπούλου Τάνια, Μπαζίμα Αθηνά, Παπακώστα Ηλιάνα, Παπαϊωάννου Θεοφανία, Γιαννούλα Δέσποινα, Σακελλαρίδη Ιωάννα, Ξάνθη Ηλιάνα και Ζάρα Ευαγγελία.

Η Α’ ομάδα των Παγκορασίδων έπαιξε στις 15:00 το μεσημέρι επίσης με την αντίστοιχη ομάδα της Ελασσόνας, χάνοντας το παιχνίδι με 0 – 3 στα σετ. Τα σετ ήρθαν: 14 – 25, 12 – 25 και 17 – 25.

Για την Α’ ομάδα έπαιξαν οι: Τσίλη Ελισάβετ, Χαρίση Βασιλίνα, Μάρκου Ζωή, Καραπέτσα Ελισάβετ, Ζάρα Ευαγγελία, Σιάπκα Μαρίνα, Κολιού Φωτεινή, Τσιλίκη Βιβή και Βερεντζιώτη Νίκη.

Επίσης η ομάδα των Β’ Παγκορασίδων το περασμένο Σάββατο πήρε νίκη επί του Φιλαθλητικού Τρικάλων άνευ αγώνα.

volei IMG 2218volei IMG 2224volei IMG 2234volei IMG 2243volei IMG 2246volei IMG 2251volei IMG 2273

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr