Γιώργος Θώμος, Γιώργος Αρσενίου και Νίκος Μπατανίκας συνεχίζουν στο πλευρό του Αλέκου

0 1.529

«Συνεχίζουμε Μαζί για έναν ανανεωμένο και δυναμικό Δήμο»

Οι τρεις υποψήφιοι που συναντούν τις προκλήσεις του μέλλοντος, συνεχίζοντας την πορεία της ανάπτυξης και των έργων”

«Με μεγάλη μου χαρά,  θέλω να μιλήσω σήμερα για τους τρεις υποψηφίους για τη θέση των Δημοτικών Συμβούλων.

Ο κ. Αρσενίου Γεώργιος, ο κ. Θώμος Γεώργιος και ο κ. Μπατανίκας Νικόλαος αποτελούν τρεις αξιόλογους και αφοσιωμένους δημότες, οι οποίοι έχουν επιδείξει εξαίρετη ηγετική ικανότητα και δέσμευση για την ευημερία του Δήμου μας.

Με την ιδιότητα τους ως αντιδήμαρχοι, έχουν αποδείξει την ικανότητά τους να λειτουργούν αποτελεσματικά σε μια πολυπλοκότητα προκλήσεων και να αντιμετωπίζουν τα θέματα του Δήμου μας με αποφασιστικότητα. Έχουν επίσης εργαστεί για την προώθηση της αειφορίας, τη βελτίωση των υπηρεσιών μας και τη δημιουργία ευκαιριών για όλους τους συνδημότες μας.

Η εμπειρία και η γνώση τους σε θέματα τοπικής ανάπτυξης είναι ανεκτίμητες. Είναι άνθρωποι που ασκούν και ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πολιτών μας, προωθούν τη διαφάνεια και τη συμμετοχή και εργάζονται για την επίτευξη ισότιμων ευκαιριών για όλους.

Οι τρεις υποψήφιοι αυτοί είναι πραγματικά πρότυπα δημοτικής δημόσιας υπηρεσίας και συνεργασίας. Έχουν αποδείξει τη δέσμευσή τους για την προαγωγή του γενικού συμφέροντος και την προώθηση των αξιών μας.

Θέλω να απευθύνω ένα θερμό μήνυμα ενθάρρυνσης και ευχής  για καλή επιτυχία στους τρεις υποψηφίους μας στις δημοτικές εκλογές»

Ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων

Θεόδωρος Γ. Αλέκος

Δήλωση υποψηφίου Συμβούλου Γεώργιου Θώμου με την παράταξη του Δημάρχου

Αυτή την θητεία είχα την τιμή και την ευθύνη να υπηρετήσω ως Αντιδήμαρχος Παιδείας, κοινωνικής μέρινας, αθλητισμού και πολιτισμού  όπως επίσης και Τεχνικών Έργων στο Δήμο μας. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδρομής, ανακάλυψα την ομορφιά και την πολυπλοκότητα που συνδέεται με τη διαχείριση και την ανάπτυξη των τεχνικών έργων μας καθώς και την προώθηση του πολιτισμού.

Πιστεύω ότι η γνώση και η εμπειρία μου, μπορούν να συνεισφέρουν στη λήψη αποφάσεων που θα εξυπηρετούν το κοινό καλό και θα οδηγήσουν στη βιώσιμη ανάπτυξη του Δήμου μας. Για όλους του παραπάνω λόγους στέκομαι στο πλευρό του Δημάρχου ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

O Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Πολιτισμού

Γεώργιος Θώμος

 

Δήλωση υποψηφίου Συμβούλου Γεώργιου Αρσενίου με την παράταξη του Δημάρχου

Κατά τη διάρκεια της θητείας μου ως Αντιδημάρχος Τοπικής Οικονομικής και αγροτικής  Ανάπτυξης, είχα την ευκαιρία να εργαστώ για την προώθηση της οικονομικής και αγροτικής  ανάπτυξης. Είδα από πρώτο χέρι τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις μας, οι επαγγελματίες μας και ο πρωτογενής τομέας, αλλά και το τεράστιο δυναμικό που υπάρχει για περαιτέρω ανάπτυξη και καινοτομία.

Πιστεύω ακράδαντα στη δύναμη της συνεργασίας και του διαλόγου. Θα δουλέψω σκληρά για να ενισχύσω τις συνεργασίες μεταξύ των δημοτικών αρχών, των επιχειρηματιών, των οργανώσεων και των κατοίκων μας, προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα δυναμικό και ανθρώπινο περιβάλλον για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Πεποίθηση μου  για την επίτευξη όλων των παραπάνω είναι η συμπόρευση και  η συνεργασία μου για άλλη μια φορά με τον Δήμαρχο κ. Θεόδωρο Γ. Αλέκο.

Ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης

Γεώργιος Αρσενίου

 

Δήλωση υποψηφίου Συμβούλου Νικόλαου Μπατανίκα με την παράταξη του Δημάρχου

Από τη θέση του Αντιδημάρχου Περιφέρειας τομέα Β διαπίστωσα και αντιμετώπισα τα προβλήματα , τις ανάγκες αλλά και  τις προκλήσεις της περιφέρειας του τεράστιου σε έκταση Δήμου Μετεώρων. Γνωρίζω επίσης   και τις ευκαιρίες που μπορούμε να αξιοποιήσουμε για την ευημερία των συνδημοτών μας.

Μελλοντικός μου στόχος είναι να εργαστώ για την ενίσχυση των υπηρεσιών και των υποδομών στην περιοχή μας, να διασφαλίσω τη στήριξη και την προώθηση των τοπικών επιχειρήσεων και του επιχειρηματικού πνεύματος όπως επίσης και του πρωτογενούς τομέα, προκειμένου να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας και να ενισχυθεί η τοπική οικονομία.

Όλα αυτά μπορούν να γίνουν πράξη μόνο από μια παράταξη που έχει δοκιμαστεί και έχει πετύχει τους στόχους που έχει θέσει και φυσικά με μπροστάρη Δήμαρχο τον κ. Θεόδωρο Γ. Αλέκο.

Ο Αντιδήμαρχος Περιφέρειας Τομέα Β’

Νικόλαος Μπατανίκας

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr