Στην Κρύα Βρύση ο Νίκος Ζαρκάδας – Ανανέωσε ο Λιάκος

Παίκτης της Κρύας Βρύσης θα είναι φέτος ο νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, προερχόμενος από την Ακαδημία Μετέωρα, Νίκος Ζαρκάδας.

0 455

Παίκτης της Κρύας Βρύσης θα είναι φέτος ο νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, προερχόμενος από την Ακαδημία Μετέωρα, Νίκος Ζαρκάδας.

nikos zarkadasΠαίκτης της Κρύας Βρύσης θα είναι φέτος ο νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, προερχόμενος από την Ακαδημία Μετέωρα, Νίκος Ζαρκάδας.

Ο νεαρός Ζαρκάδας είναι υιός του γνωστού πρώην ποδοσφαιριστή Δημήτρη Ζαρκάδα ( BLACK ) με πολύ καλά χαρακτηριστικά για καλή εξέλιξη στο ποδόσφαιρο. Επίσης στην ομάδα παραμένει ο Κώστας Λιάκος ποδοσφαιριστής με πολύ καλή εμφάνιση στον αγωνιστικό χώρο την περασμένη χρονιά.

Η σχετική ανακοίνωση της Διοίκησης της Α.Ε Κρύας Βρύσης έχει ως εξής:

Η Διοίκηση της Α.Ε Κρύας Βρύσης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του νεαρού ταλαντούχου ποδοσφαιριστή Νίκου Ζαρκάδα ο οποίος θα βοηθήσει την ομάδα στην νέα αγωνιστική περίοδο και να αναδείξει το ταλέντο του μέσα από εκεί. Του ευχόμαστε καλή συνεργασία και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Α.Ε Κρύας Βρύσης.

Επίσης βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την παραμονή στην ομάδα του παίχτη Κώστα Λιάκου ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο βοήθησε στην καλή πορεία μας στο πρωτάθλημα της Α Ερασιτεχνικής.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr