«Καθαρίζουν» οι Ευρωπαίοι

0 414

Στον αγώνα της ημέρας που ξεχωρίζει, και η Ολλανδία δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει προβλήματα στο να πετύχει τη δεύτερη νίκη της στον όμιλο. Ο Ισημερινός λογικά θα επιχειρήσει να πάρει την πρόκριση στον αγώνα με την Σενεγάλη και δεν θα σπαταλήσει δυνάμεις σήμερα.

 

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αν και πέτυχε τα δύο γκολ που της έδωσαν τη νίκη μετά το 84ο λεπτό δεν δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στην Σενεγάλη. Οι Ολλανδοί ήταν αυτοί που είχαν την πρωτοβουλία και δημιούργησαν ευκαιρίες, αλλά ήταν άστοχοι και ενίοτε επιπόλαιοι στην τελική προσπάθεια. Και το κυριότερο για αυτούς, η Σενεγάλη δεν έδειχνε ότι μπορεί να τους απειλήσει.

Σίγουρα στην Ολλανδία το μόνο που κρατούν είναι οι τρεις βαθμοί, καθώς η εμφάνισή τους δεν θα μπορούσε να εμπνεύσει σιγουριά για τους αγώνες μετά τους ομίλους. Κυρίως στην τελική προσπάθεια χωλαίνουν, αν και όσο προχωρούν οι αγώνες οι Ολλανδοί μπορεί να αποκτήσουν την χημεία που έλλειψε στην πρεμιέρα.

Στατιστικά Στοιχήματος: Τρεις σερί νίκες, όλες με N/G σε αγορές στο pamestoixima.gr

 

ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στον αγώνα με το Κατάρ που άνοιξε το πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου πήραν εύκολα την νίκη επί των οικοδεσποτών με 2-0. Με δύο γκολ του αρχηγού τους Βαλένσια στο πρώτο ημίχρονο έκοψαν τον ενθουσιασμό των γηπεδούχων και έφτασαν εύκολα στην νίκη. Στο δεύτερο μάλλον σεβάστηκαν το Κατάρ και δεν εκδήλωσαν ενδιαφέρον να πετύχουν και άλλα γκολ που ξεκάθαρα μπορούσαν και έμειναν με το σκορ του ημιχρόνου.

Ο Ισημερινός κέρδισε το Κατάρ και την παραφιλολογία που αναπτύχθηκε για απόπειρα χρηματισμού μελών της αποστολής για να έχουν μειωμένη απόδοση. Η πρόκρισή της στην επόμενη φάση θα κριθεί – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στον αγώνα με την Σενεγάλη. Και εκεί αναμένεται να ρίξουν το βάρος της προσπάθειάς τους.

 

Στατιστικά Στοιχήματος: Επτά σερί N/G..

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Ολλανδία είναι τουλάχιστον μια κλάση ανώτερη από τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου και αυτό το έδειξε και στον πρώτο αγώνα του ομίλου. Και ο Ισημερινός κέρδισε άνετα στην πρεμιέρα, αλλά η δυναμικότητα του Κατάρ δεν μπορεί να προσμετρηθεί.

Να κερδίσει η Ολλανδία.

 

Να σημειωθούν συνολικά περισσότερα από 2 γκολ.

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr