«Ζεσταίνει» μηχανές για Τελ Αβίβ ο Ολυμπιακός

0 512

Μετά το Μόναχο και πριν το Τελ Αβίβ ο Ολυμπιακός κάνει μια στάση «σπίτι» του για να υποδεχτεί τον Κολοσσό. Ο Ολυμπιακός κέρδισε την Μπάγερν διατηρώντας το εκτός έδρας αήττητο στην Ευρωλίγκα και θα θέλει να το διευρύνει στην επερχόμενη συνάντηση με την Μακάμπι με αγορές που βρίσκουμε και μέσα από τη εφαρμογη bet365. Αλλά πριν από αυτό μένει να διατηρήσουν το αήττητο εντός συνόρων.

Στον άλλον αγώνα που ξεχωρίσαμε από το σημερινό πρόγραμμα του ελληνικού πρωταθλήματος, το Περιστέρι υποδέχεται τον Άρη και θέλει να πετύχει τη νίκη που θα το βοηθήσει να χτίσει ένα σερί νικών στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη δημιουργήθηκε με αρκετές φιλοδοξίες και για αρχή θέλει να πλασαριστεί όσο πιο ψηλά γίνεται στην βαθμολογία.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πέρασε τελικά άνετα από το Μόναχο επικρατώντας της Μπάγερν με 71-82. Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός στο πρώτο δεκάλεπτο, το οποίο και κέρδισε με 11-27. Από το 11ο λεπτό και μετά οι «ερυθρόλευκοι» έπαψαν να παίζουν την ίδια άμυνα και αυτό έδωσε το δικαίωμα στους Βαυαρούς να πλησιάσουν στο σκορ. Αλλά με την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ολυμπιακός έδειξε ότι δεν πρόκειται να αφήσει την ευκαιρία για ένα ακόμη διπλό ανεκμετάλλευτη.

Με δεδομένο ότι ακολουθεί διπλή αγωνιστική στην εβδομάδα που ακολουθεί, είναι λογικό ο Γιώργος Μπαρτζώκας να δώσει περισσότερο χρόνος σε αυτούς που στο Μόναχο δεν είχαν μεγάλη συμμετοχή. Γενικά ο προπονητής των «κόκκινων» αναμένεται να δοκιμάσει σχήματα εν όψει της συνέχειας, χωρίς φυσικά να υποτιμά κάποιον αντίπαλο.

 

Στατιστικά Στοιχήματος: Σκοράρει πάνω από 80 πόντους στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις του.

 

ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σημαντική εντός έδρας νίκη επί του ΠΑΟΚ με 80-76. Μετά από 3 δεκάλεπτα στα οποία η μάχη ήταν πολύ σκληρή και κανένας από τους δύο αντιπάλους δεν μπορούσε να πάρει διαφορά και να ξεφύγει, ο Κολοσσός ήταν αυτός που είχε τα απαιτούμενα αποθέματα ενέργειας για να παλέψει μέχρι το τέλος. Κερδίζοντας με 27-22 την τελευταία περίοδο μπόρεσε να φτάσει στη νίκη.

Το 2-3 που είναι το μέχρι σήμερα ρεκόρ της ομάδας μπορεί να θεωρηθεί την ομάδα της Ρόδου. Με βάση τουλάχιστον την δυναμική της. Μια δυναμική όμως που εκτός έδρας δείχνει να χάνεται και το πρόγραμμά του μέχρι στιγμής δεν ήταν ακριβώς εύκολο. Η σημερινή αναμέτρηση προφανώς δεν είχε «σημειωθεί» στην αρχή της σεζόν ως μια από αυτές που θα μπορούσε να έχει αξιώσεις.

 

Στατιστικά Στοιχήματος: Μόνο ήττες στις τέσσερις εκτός έδρας αναμετρήσεις του.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ο Ολυμπιακός λογικά θα έχει στο μυαλό του την διπλή αγωνιστική της ερχόμενης εβδομάδας μετά τις νικες σε βάρος της Παρτιζάν και τη Μπάγερν. Αλλά προφανώς και θέλει τη νίκη για να κρατήσει το εντός των συνόρων αήττητο. Απλώς οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι λογικό να έχουν το μυαλό τους περισσότερο στο ταξίδι στο Τελ Αβίβ.

Να κερδίσει ο Κολοσσός ρόδου με χάντικαπ +24.5 πόντους.

 

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 
Με το ευρύ 102-77 κατάφερε να επιβληθεί επί της Καρδίτσας και να μετριάσει τις εντυπώσεις από την επίσης ευρεία ήττα από την Ρίτας. Οι Περιστεριώτες από την αρχή έδειξαν ότι δεν είχαν διάθεση να σημειώσουν και δεύτερη σερί ήττα. Και καθώς η άμυνα της Καρδίτσας δεν αντιδρούσε, μπόρεσαν και τελείωσαν το ημίχρονο με 50 πόντους ενεργητικό.

Αυτό έκανε το υπόλοιπο του αγώνα μια τυπική διαδικασία για την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, η οποία με εξαίρεση το τρίτο δεκάλεπτο που έχασε στο επί μέρους σκορ, είχε μόνιμα το πόδι της στο γκάζι και έφτασε σε μια σημαντική νίκη. Την τρίτη αυτής της περιόδου και ψάχνει την συνέχεια για να μπορέσει να παραμείνει σε μια από της ψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

 

Στατιστικά Στοιχήματος: Σκοράρει πάνω από 80 πόντους στις πέντε τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις του.

 

ΑΡΗΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 
Ξεκίνησε εντελώς νωθρά και νευρικά την εντός έδρας αναμέτρηση του με τον Απόλλωνα Πάτρας. Αποτέλεσμα να χάσει το πρώτο δεκάλεπτο με 11-22. Αλλά κάπου εκεί ήταν και το μεταβατικό στάδιο για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Βελτίωσε αρχικά την άμυνά του και βρίσκοντας από αυτή ρυθμό μπόρεσε να πετύχει εύκολους πόντους. Αποτέλεσμα όχι απλώς να ανατρέψουν την εις βάρος της διαφορά, αλλά και να φτάσει σε μια άνετη νίκη με 70-57.

Μπορεί η σημερινή αναμέτρηση να είναι ανάμεσα σε δύο ομάδες που είναι ισόβαθμες στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά μόνο ισοδύναμες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν. Ο Άρης όταν απομακρύνεται από την Θεσσαλονίκη αποδυναμώνεται περισσότερο και ειδικά στην έδρα του Περιστερίου θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη αν μπορέσει να διεκδικήσει κάτι παραπάνω.

Στατιστικά Στοιχήματος: Σε καμία από τις πέντε αγωνιστικές δεν έχει ξεπεράσει τους 80 πόντους.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ο Άρης που έχουμε δει μέχρι τώρα είναι μια μάλλον «πειραματική» ομάδα. Το χαμηλής δυναμικότητας ρόστερ του δεν έχει καταφέρει να το στελεχώσει με αξιόλογους ξένους. Και για αυτό μόνο στην έδρα του με την ενίσχυση του κόσμου μπορεί να φανεί ανταγωνιστικός. Αντίθετα το Περιστέρι είναι η ομάδα που μπορεί να επιβάλει τον ρυθμό του και να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει.

Να σκοράρει το Περιστέρι 80.5 πόντους.

 

Προγνωστικά euroleague σήμερα και αναλύσεις στο webfreebets.com, όπως επίσης και πληροφορίες και αναλύσεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr