Καλαμπάκα – Με επιτυχία η καλοκαιρινή εκδήλωση του 4ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας – Φωτορεπορτάζ

Μια ακόμη επιτυχημένη εκδήλωση πραγματοποίησε την περασμένη Δευτέρα το απόγευμα, το 4ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας.

0 334

Μια ακόμη επιτυχημένη εκδήλωση πραγματοποίησε την περασμένη Δευτέρα το απόγευμα, το 4ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας.

4o dimotiko_IMG_6563Μια ακόμη επιτυχημένη εκδήλωση πραγματοποίησε την περασμένη Δευτέρα το απόγευμα, το 4ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας.

Η καλοκαιρινή εκδήλωση, ήταν μια όμορφη παράσταση από τους μαθητές του σχολείου που με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών μάγεψαν τους γονείς τους αλλά και τους παρευρισκόμενους που βρέθηκαν στον αύλειο χώρο για να παρακολουθήσουν την όμορφη καλοκαιρινή εκδήλωση.

Τους παρευρισκόμενους χαιρέτησε ο Διευθυντής του σχολείου κ. Βασίλης Νάστος όπου μίλησε για την εκδήλωση αλλά και την χρονιά που πέρασε, Ακολούθησαν χαιρετισμοί των κ.κ Αλέκου Θοδωρή αρμόδιου της Δημοτικής Αρχής στην Α/θμια εκπαίδευση και της κας Μαρίας Πετρίδη σχολικής συμβούλου.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε η κα Φωτεινή Μπλετσογιάννη πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου και στην συνέχεια η εκπαιδευτικός κα Δώρα Σταύρου που μίλησε για την εκδήλωση, δίνοντας στους παρευρισκόμενους τα ανάλογα στοιχεία.

Μετά το πέρας της παράστασης τα παιδιά της έκτης τάξης που του χρόνου θα βρίσκονται στο γυμνάσιο, πήραν αναμνηστικά δωράκια…

{gallery}Ekdiloseis/4o_dimotiko_summer_2012{/gallery}

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr