Σοκ στο Ηράκλειο με τον τραγικό θάνατο 51χρονου που τον καταπλάκωσε πεύκο στα φανάρια

0 957

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται όχι μόνο οι μάρτυρες του τραγικού περιστατικού αλλά και όλη η τοπική κοινωνία στο Ηράκλειο, μετά το ασύλληπτο δυστύχημα με πτώση δέντρου που καταγράφηκε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης, με θύμα έναν δικυκλιστή 51 ετών.

Όπως έγραψε το Cretalive, η τραγωδία έγινε ενώ ο 51χρονος πατέρας σταμάτησε με την μηχανή του σε φανάρι στην Λεωφόρο Δημοκρατίας, έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης, με συνεχή κίνηση οχημάτων.
Ένα μεγάλο πεύκο, το οποίο βρισκόταν στο απέναντι πεζοδρόμιο, και το οποίο χρόνια τώρα είχε πάρει κλίση, έπεσε μέσα σε δευτερόλεπτα πάνω στον άνδρα, με τους ανθρώπους που βρίσκονταν εκεί να μην μπορούν να κάνουν τίποτε για να αποφευχθεί το κακό !

Σημειώνεται ότι στο σημείο εκτός από το ΕΚΑΒ, έσπευσε και δύναμη της πυροσβεστικής , με τέσσερα οχήματα και δώδεκα υπαλλήλους, που συνέδραμε τόσο στον απεγκλωβισμό του αδικοχαμένου 51χρονου κάτω από τα βαριά κλαδιά, όσο και στην κοπή του δέντρου, που μετά την πτώση του έκλεισε και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας!

cretalive.gr

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr