4ήμερη εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη από το Γραφείο Γενικού Τουρισμού TSIATSIOS TOURS και τα Ξεχωριστά Ταξίδια

Το γραφείο γενικού τουρισμού TSIATSIOS TOURS σε συνεργασία με τα ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ διοργανώνουν 4ημερη εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος. Αναχώρηση την Παρασκευή 1/4.

0 1.086

Το γραφείο γενικού τουρισμού TSIATSIOS TOURS σε συνεργασία με τα ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ διοργανώνουν 4ημερη εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος. Αναχώρηση την Παρασκευή 1/4.

Το γραφείο γενικού τουρισμού TSIATSIOS TOURS σε συνεργασία με τα ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ διοργανώνουν 4ημερη εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος. Αναχώρηση την Παρασκευή 1/4.

Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στα γραφεία, Γ. Κονδύλη 24 Καλαμπάκα και Στρ. Σαράφη 19 Τρίκαλα καθώς και στα τηλέφωνα 2432024144 και 2431076106.

Το ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη δεν είναι μια απλή τουριστική εμπειρία, για-τί δεν είναι η οποιαδήποτε περιοχή. Είναι η μήτρα από την οποία εκπορεύεται το γένος μας , είναι το άνοιγμα ενός παράθυρου στην ιστορία, από το οποίο παρακολουθείς την παρέλαση των θρύλων, που είναι δεμένη με τις δόξες της φυλής μας . Ο τόπος αυτός υπήρξε κολυμβήθρα του Έθνους για πολλά χρό-νια, παρά τις κοσμοιστορικές μεταβολές.

Είναι “ιστορία, παράδοση, προσκύνημα”.

Το πρόγραμμα

1η μέρα

Τρίκαλα-Καλαμπάκα-Κωνσταντινούπολη

Συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων και στη συνέχεια στην κεντρική πλατεία της Καλαμπάκας και αναχώρηση με προορισμό την Κωνσταντινούπολη. Με τις απαραίτητες στάσεις φτάνουμε στα σύνορα των Κήπων για έλεγχο ταυτοτήτων και ελεύθερο χρόνο στα αφορολόγητα είδη.

Μπαίνοντας στην Ανατολική Θράκη περνάμε έξω από την Κεσάνη , Μάλγαρα και Ραιδεστό, ταξιδεύοντας παράλληλα με την ακτή της θάλασσας του Μαρμαρά. Άφιξη στην Πόλη αργά το βράδυ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

2η μέρα

Κωνσταντινούπολη

Μετά το πρωινό η μέρα μας είναι αφιερωμένη στην ξενάγηση της πόλης. Θα επισκεφθούμε την Αγία Σοφία, με την υπόγεια Βασιλική Κιστέρνα (Δεξαμενή-Υδραγωγείο) του Ιουστινιανού με το ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό της περιβάλλον.

Ακόμα θα δούμε το Μπλε Τζαμί, τον Βυζαντινό Ιππόδρομο με τον Αιγυπτιακό

Οβελίσκο, την Ελικτή Στήλη των Δελφών, τη στήλη του Κωνσταντίνου και τη Γερμανική Κρήνη του 1898. Επίσκεψη στο περίφημο Ανάκτορο του Τοπ Καπί (αλλοτινή κατοικία του Σουλτάνου) με τα θαυμαστά εκθέματά του. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το βράδυ προαιρετική βραδιά σε νυχτερινό κέντρο με Οριεντάλ μουσική ,παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια.

3η μέρα

Κωνσταντινούπολη

Πρωινό και στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Αγίασμα της Ζωοδόχου Πηγής (Μπαλουκλή) με τα ψάρια της παράδοσης της Άλωσης και τους τάφους των Πατριαρχών. Συνεχίζουμε στη μεγάλη σκεπαστή αγορά της Πόλης, το Καπαλί Τσαρσί με τα 4.000 καταστήματα για ψώνια σε δερμάτινα είδη , αλάβαστρα, είδη δώρων, χρυσαφικά, αντίκες κ.ά, χωρίς να παραλείψουμε το απαραίτητο παζάρι φυσικά. Στο χρόνο αυτό μπορείτε να περάσετε και μια βόλτα από την Αιγυπτιακή αγορά (Μισίρ Τσαρσί). Χρόνος ελεύθερος για αγορές .Στη συνέχεια προαιρετική κρουαζιέρα στα στενά του χιλιοτραγουδισμένου Βοσπόρου, όπου από θαλάσσης θα θαυμάσουμε τα παλαιά χωριά αλλά και τις σύγχρονες αριστοκρατικές συνοικίες, φθάνοντας μέχρι την δεύτερη κρεμαστή γέφυρά του .Συνεχίζουμε με την επίσκεψή μας στα Πριγκηπόνησα με το ίδιο ναυλω-μένο πλοιάριο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

4η μέρα

Κωνσταντινούπολη-Καλαμπάκα-Τρίκαλα

Πρωινό και επίσκεψη στο Ορθόδοξο Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι και στο Αγίασμα της Παναγίας των Βλαχερνών, όπου εψάλει για πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος το 626 μ.Χ. Αναχώρηση για τα σύνορα, τελωνειακός έλεγχος

και με ενδιάμεσες στάσεις στο δρόμο, άφιξη στις πόλεις μας.

ΤΙΜΗ ΑΤΟΜΟΥ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ 195 ΕΥΡΩ

Στην τιμή περιλαμβάνονται

• Όλες οι μεταφορές με πολυτελές πούλμαν, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

• Διαμονή 3 νυχτών σε ξενοδοχείο 4*( HOTEL GRAND ASIYA ή παρόμοιο).

• Πρωινό.

• Ξεναγήσεις /περιηγήσεις ,όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

• Συνοδός του γραφείου μας .

• Ασφάλεια αστικής /επαγγελματικής ευθύνης .

• Ενημερωτικό υλικό.

Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται

• Οι είσοδοι στα διάφορα αξιοθέατα

• ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

Η σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει εάν αυτό κριθεί απαραίτητο.

ekdromi kon l

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr