Αστυνομία: Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στην Θεσσαλία

0 642

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ (04.06.2022)

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (03-06-2022) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της

Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, -1- ημεδαπός άνδρας, διότι κατά τον έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν:
• μία νάιλον συσκευασία με αποξηραμένη κάνναβη, βάρους -33,1- γραμμαρίων,
• μία ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα κάνναβης και
• ένα κινητό τηλέφωνο.

Εξιχνίαση απάτης – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας εξιχνιάστηκε περίπτωση απάτης και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα.
Ειδικότερα, την 23-03-2022, ο παθών παρήγγειλε από ιστοσελίδα -1- πικ απ, αξίας -150- ευρώ, ενώ όταν παρέλαβε το δέμα διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε στο εσωτερικό το προϊόν που παρήγγειλε αλλά διάφορα κατεστραμμένα – μη λειτουργικά μέρη του.
Από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας προέκυψαν τα στοιχεία του δράστη, ο οποίος, το πρωί της 24-03-2022, ταχυδρόμησε το δέμα με παραλήπτη τον παθόντα από ταχυδρομικό υποκατάστημα της Αθήνας και εισέπραξε ταχυδρομική επιταγή που αντιστοιχούσε στην καταβολή του χρηματικού ποσού των -150- ευρώ.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων

Συνελήφθη, χθες (03-06-2022) το βράδυ στον Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου, -1- ημεδαπός άνδρας, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι και ένας μπαλτάς.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Συνελήφθη, χθες (03-06-2022) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, -1- ημεδαπός άνδρας, διότι κατελήφθη να λειτουργεί, ως προσωρινά υπεύθυνος, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, και να έχει θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα, συνδεδεμένο με μουσική και ηχεία, αναπαράγοντας μουσική πέραν του επιτρεπόμενου ορίου.

Εξιχνίαση απάτης μέσω υπολογιστή – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών

Από το Αστυνομικό Τμήμα Ρήγα Φεραίου εξιχνιάστηκε περίπτωση απάτης μέσω υπολογιστή σε βάρος ημεδαπού άνδρα και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών.
Ειδικότερα, την 10-10-2021, άγνωστο άτομο, προσποιούμενος τον αγοραστή προϊόντων που πουλούσε ημεδαπός άνδρας μέσω ιστοσελίδας, κατόρθωσε να εκμαιεύσει με τη μέθοδο phishing στοιχεία τραπεζικής κάρτας του παθόντος, αποκτώντας έτσι πλήρη πρόσβαση στον λογαριασμό του.
Όπως διαπιστώθηκε, μεταφέρθηκε από το λογαριασμό του παθόντος το χρηματικό ποσό των -2.300- ευρώ σε λογαριασμό με δικαιούχο την πρώτη δράστιδα και το χρηματικό ποσό των -2.600- ευρώ, σε λογαριασμό με δικαιούχο τη δεύτερη.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Συνελήφθη, σήμερα (04-06-2022) τις μεταμεσονύχτιες ώρες στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τρικάλων, -1- ημεδαπός άνδρας, διότι κατελήφθη να λειτουργεί, ως προσωρινά υπεύθυνος, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, και να έχει θέσει σε λειτουργία μηχανικά μουσικά όργανα, αναπαράγοντας μουσική πέραν του επιτρεπόμενου ορίου.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr