Για όλα έτοιμος ο Λευτέρης Αβραμόπουλος!!!

0 800

Ασταμάτητος, οργανωτικός και συνεπέστατος είναι ο Λευτέρης Αβραμόπουλος και το αποδεικνύει από τις κινήσεις του.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μετεώρων, αρχηγός της Μείζονος Αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο, Αρχηγός της “Δύναμη Ευθύνης” Λευτέρης Αβραμόπουλος, που είναι και Διοικητής της Δομής Προσωρινής Υποδοχής Πολιτών Τρίτων Χωρών ή Ανιθαγενών Βέροιας είναι έτοιμος για όλα… και σε όλα εκείνα που έχει αναλάβει.

Ως Διοικητής στη Δομή Βέροιας, έχοντας μια τεράστια ευθύνη για την λειτουργία και ένα μεγάλο αριθμό ανθρώπων, ενόψει του καλοκαιριού, έγινε στον χώρο μια μεγάλη άσκηση πυρκαγιάς με την τοπική Π.Υ η οποία εννοείται… πως θα είχε και την μεγάλη επιτυχία!

Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος έγραψε σχετικά:

Λίγο πριν την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου συμμετείχαμε σήμερα ως Δομή Βέροιας σε μεγάλη άσκηση πυρκαγιάς και εκκένωσης των εγκαταστάσεων. Χάρη στο σωστό προγραμματισμό μας, τη συνεχή ενημέρωση πάνω σε πρακτικές που πρέπει να ακολουθούνται, αλλά και τον έγκαιρο σχεδιασμό η άσκηση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

Συνεργαστήκαμε άψογα με τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βέροιας και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και αποδείξαμε για άλλη μια φορά την άρτια οργάνωσή μας. Ευχαριστώ προσωπικά τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βέροιας Χρήστο Θεοδωρίδη καθώς και όλους τους φορείς που συμμετείχαν. Τους νιώθουμε δίπλα μας και αυτό κάνει και τους φιλοξενούμενούς μας να νιώθουν ασφαλείς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr