Με τα γκολ στο Αγρίνιο και την έκπληξη στην Αγγλία

0 560

Στην τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος μπαίνει η Σούπερ Λιγκ και η αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Βόλο υπόσχεται γκολ και θέαμα. «Πονηρή» έξοδος της Μάντσεστερ Σίτι, για την Πρέμιερ Λιγκ, στην έδρα της Έβερτον.

Διάβασε την αξιολόγηση της interwetten!

  1. Παναιτωλικός – Βόλος (19:30)

Ωραία αναμέτρηση διεξάγεται στο Αγρίνιο. Ο Παναιτωλικός περιμένει τον Βόλο, με σκοπό να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Το 2-1-0 έχει φέρει χαμόγελα στην ομάδα του Αναστασίου, που ουσιαστικά δεν κυνηγάει κάτι, απλά το ιδανικό φίνις στην κανονική διάρκεια. Ο Βόλος έχει την ίδια συγκομιδή βαθμών με τους γηπεδούχους (28), ωστόσο καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, έδειξε πως αρέσκεται στο επιθετικό ποδόσφαιρο.

➥ Χωρίς άγχος και οι δύο, μπορούν να χαρίσουν θέαμα, το Over 2,5 βρίσκεται στο 2.12 και δεν χωράει πολλές σκέψεις για να παιχτεί.

 

  1. Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι (19:30)

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Έβερτον καλείται να ξεπεράσει το υψηλό εμπόδιο της Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Λάμπαρντ προέρχεται από ήττα 2-0 στην έδρα της Σαουθάμπτον, συνεχίζοντας τα σκαμπανεβάσματα στις επιδόσεις της. Παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία, στο +2 από τις θέσεις του υποβιβασμού. Η Μάντσεστερ Σίτι προέρχεται από ήττα 3-2 εντός με Τότεναμ, αποτυχία που ήρθε στις καθυστερήσεις του αγώνα. Διαρκώς στην κορυφή, αλλά βλέπει τη Λίβερπουλ να την πλησιάζει.

➥ Ισχυρό κίνητρο και για τις δύο ομάδες, όμως η ήττα της Σίτι από τα «σπιρούνια» ίσως φέρει ανισορροπία, έτσι αξίζει μία «τουφεκιά» στον άσο του 12.50!

 

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr