Καιρός: Διατηρούνται οι ενισχυμένοι Βοριάδες με λιακάδες και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας

0 400

Τετάρτη και Πέμπτη λιακάδες με μικρή άνοδο της θερμοκρασίες, αλλά διατηρούνται οι ενισχυμένοι Βοριάδες, στο Αιγαίο 6-8 Μποφόρ

Τετάρτη-Πέμπτη 9-10/2/2022

Την Τετάρτη λιακάδα σ΄ όλη τη χώρα, εξαίρεση το πρωί συννεφιά με βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά στην Εύβοια και έως το μεσημέρι στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Την Πέμπτη λιακάδα σ΄ όλη τη χώρα.

Άνεμοι: Βοριάδες, στο Ιόνιο 4-6, στο Αιγαίο 6-8 Μποφόρ. Θερμοκρασίες: Στη βόρεια και κεντρική χώρα από -8 έως 12 βαθμούς, στη δυτική, τη νότια χώρα και τα νησιά από 3 έως 14 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη λιακάδες, την Τετάρτη ενισχυμένοι Βοριάδες 4-6 Μποφόρ, την Πέμπτη οι άνεμοι εξασθενούν. Η θερμοκρασία από 2 έως 13 βαθμούς.

Στην Αττική λιακάδα με παροδική συννεφιά, την Τετάρτη ενισχυμένοι Βοριάδες 4-6 Μποφόρ, την Πέμπτη οι άνεμοι εξασθενούν. Η θερμοκρασία από 4 έως 14 βαθμούς.

Παρασκευή 11-2-2022

Λιακάδα με λίγη συννεφιά σ’ όλη τη χώρα και τοπικές ομίχλες τη νύχτα και το πρωί. Οι άνεμοι θα στραφούν σε Νοτιάδες 4-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε άνοδο, στη βόρεια και κεντρική χώρα θα κυμανθεί από -5 έως 16 βαθμούς, στη δυτική και νότια από 5 έως 18 βαθμούς.

Σάββατο-Κυριακή 12-13/2/2022

Το Σάββατο λιακάδα στις περισσότερες περιοχές, εξαίρεση με τοπική συννεφιά, λίγες βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά στην κεντρική-ανατολική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, τοπικές βροχές και στην Κρήτη. Την Κυριακή συννεφιά με τοπικές βροχές κυρίως στη δυτική και ανατολική χώρα. Οι άνεμοι στο Ιόνιο Ανατολικοί 3-5 Μποφόρ, στο Αιγαίο Βορειοανατολικοί 5-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση, στη βόρεια και κεντρική χώρα θα κυμανθεί από -5 έως 16 βαθμούς, στη δυτική και νότια από 5 έως 17 βαθμούς

Μιχάλης Σιούτας – Μετεωρολόγος

makthess.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr