Το ΕΠΑΛ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ στη Χαλβαδοποιεία ΡΟΜΠΟΣ και στο εργαστήριο εικόνων ΖΕΡΒΟΠΟΥΛΟΣ

Στα πλαίσια του μαθήματος της ερευνητικής εργασίας της Α’ τάξης του λυκείου του ΕΠΑΛ Καλαμπάκας με θέμα «Τοπικά Προϊόντα της Περιοχή μας – Παρασκευή και Διάθεση»

0 470

Στα πλαίσια του μαθήματος της ερευνητικής εργασίας της Α’ τάξης του λυκείου του ΕΠΑΛ Καλαμπάκας με θέμα «Τοπικά Προϊόντα της Περιοχή μας – Παρασκευή και Διάθεση» Στα πλαίσια του μαθήματος της ερευνητικής εργασίας της Α’ τάξης του λυκείου του ΕΠΑΛ Καλαμπάκας με θέμα «Τοπικά Προϊόντα της Περιοχή μας – Παρασκευή και Διάθεση» οι μαθητές και οι υπεύθυνοι καθηγητές, Αλετρά Θ. και Τσουρλή Ειρ. , πραγματοποίησαν την Τρίτη 20/03/2012 επίσκεψη στο εργαστήριο χαλβαδοποιίας ΡΟΜΠΟΣ και στο εργαστήριο κατασκευής εικόνων ΖΕΡΒΟΠΟΥΛΟΣ.

Στα πλαίσια αυτής της επίσκεψης οι μαθητές μας παρακολούθησαν την διαδικασία παρασκευής/κατασκευής των δύο αυτών προϊόντων. Συζητήθηκε και αναλύθηκε το project της παραγωγικής διαδικασίας και ακολούθησαν ερωτήσεις από τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς προκειμένου να κατανοηθεί πλήρως το αντικείμενο της επίσκεψης.

Οι μαθητές και οι καθηγητές του μαθήματος ευχαριστούμε τους υπεύθυνους του εργαστηρίου ΡΟΜΠΟΣ κ. Δ. Γκαντάλη και και του εργαστηρίου εικόνων κ. Ζερβόπουλο για την θερμή φιλοξενία τους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr