Οι αγώνες και οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου στα γήπεδα του Νομού

Πλήρης αγωνιστική δράση και αυτό το Σαββατοκύριακο σε όλα τα μέτωπα. Πολλές οι ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και αυτή την αγωνιστική με το ντέρμπι στο Φλαμούλι να ξεχωρίζει.

0 327

Πλήρης αγωνιστική δράση και αυτό το Σαββατοκύριακο σε όλα τα μέτωπα. Πολλές οι ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και αυτή την αγωνιστική με το ντέρμπι στο Φλαμούλι να ξεχωρίζει. Πλήρης αγωνιστική δράση και αυτό το Σαββατοκύριακο σε όλα τα μέτωπα. Πολλές οι ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και αυτή την αγωνιστική με το ντέρμπι στο Φλαμούλι να ξεχωρίζει.

Σίγουρα οι φίλαθλοι της περιοχής θα δώσουν βροντερό παρών στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Αναλυτικά τα παιχνίδια σε Α’ και Α1′ Ερασιτεχνική αντίστοιχα.

Α’ Ερασιτεχνική – 32η αγωνιστική

Κρύα Βρύση – Δήμητρα: Δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με την νεανική και επικίνδυνη ομάδα της Δήμητρας. Όμως η τοπική ομάδα μας έχει την ποιότητα να πάρει τους τρείς βαθμούς και να διατηρηθεί στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Φλαμούλι – ΑΣ Μετέωρα: Αναμφίβολα είναι το ντέρμπι της αγωνιστικής. Τα Μετέωρα σίγουρα πάνε για δύο αποτελέσματα αφού και η ισοπαλία τους βολεύει. Παρόλα αυτά πρέπει να προσεχθεί ο αντίπαλος που θέλει μόνο νίκη και σίγουρα τη ρεβάνς για τον αποκλεισμό του κυπέλου.

Ζάρκο – Βράχος Καστρακίου: Εύκολο εκτός έδρα παιχνίδι για τους παίχτες του Βράχου που δείχνουνε να βρίσκουν το καλό τους εαυτό. Με νίκη απέναντι στο αδύναμο Ζάρκο αναβαίνει αρκετά στην βαθμολογία και νιώθει ασφάλεια για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Φαρκαδόνα – Ασπροκλησιά: Στην έδρα της Φαρκαδόνας αγωνίζεται ο Άγιαξ που θέλει το διπλό για να διατηρήσει τις ελπίδες του για την παραμονή στην Α’ Ερασιτεχνική. Πάντως η ψυχολογία είναι ανεβασμένη μετά τη νίκη επί της Φήκης και όλοι πιστεύουνε ότι η ομάδα μπορεί να αποδράσει με τους τρείς βαθμούς.

Αναλυτικά τα παιχνίδια και οι διαιτητές του Σαββάτου στις 15:30 μμ.

Γενέσι – ΑΕΤ Παντος Στεφοπουλος – Ταναγιας

Ζάρκο – Καστράκι Τουτουκης Ραπτης – Αβρααμ

Κρ.Βρύση – Δήμητρα Μανασης Κ Νικου – Ροτσας

Πλοπιακος – Παραληθαίοι Γαντζουλας Ανδριοπουλος – Τσικρικας

Φαρκαδόνα – Ασπροκλησια Γρατσανης Νιωτη – Μανασης Μ

Νεοχώρι – Αχιλλέας Χιωτης Ρουσσης – Μπλετσας

Φλαμούλι – Μετεωρα Κουτσαγιας Μανουρας Χ – Νταλουκας

Πρόδρομος – Καλύβια Δουλοπουλος Μανουρας Ν – Μυλωνας Ν

Λογγάκι – Βαλτινό Μαμαλης Τζανης – Πελεκανος

Ρεπό : Φήκη

Α1′ Ερασιτεχνική – 24η αγωνιστική

Πρίνος – Πανχασιακός: Δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι για την ομάδα του Γάβρου. Αυτή τη φορά αγωνίζεται με το αδύναμο Πρίνος και σίγουρα έχει το πρώτο λόγο για τη νίκη παρόλο των απουσιών βασικών ποδοσφαιριστών.

ΑΟ Βυτουμάς – Γόμφοι: Δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι για τους παίχτες του Νίκου Στεφόπουλου με τη ομάδα των Γόμφων. Σίγουρα η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την γειτονική ομάδα για να διατηρήσει την απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμό.

Πύργος – Χρυσομηλιά: Η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου αγωνίζεται στη δύσκολη έδρα του Πύργου που φέτος πρωταγωνιστεί. Σίγουρα μπορεί να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα διότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

Πιάλεια – Περιστέρα: Δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι για την γειτονική ομάδα στην δυνατή έδρα της Πιαλείας. Σίγουρα η καλή Περιστέρα μπορεί να αποδράσει με το διπλό και να ανέβει κι άλλο στην βαθμολογία.

Αναλυτικά τα παιχνίδια και οι διαιτητές της Κυριακής στις 15:30 μμ.

Πορταικός – Πηγη Δουλοπουλος Στεφοπουλος – Τσοπουλιδης

Ενωση Δ.Μ. – Ελευθ/ρι Καπερωνης Τσιουλης – Μουστακας

Πύργος – Χρυσομηλια Παντος Μαργιωλης – Πελεκάνος

Πυργετός – Φωτάδα Μανασης Κ Ροτσας – Πατακας

Πιαλεία – Περιστερα Ανδριοπουλος Μυλωνας Ν – Μπλετσας

Αμπελάκια – Δενδρ/ρι Χιωτης Νικου – Σκρετας

Βυτουμας – Γόμφοι Μπαιρακταρης Αβρααμ – Τοτης

Λυγαρια -Μεγαρχη Κουτσαγιας Ρουσσης – Τζανης

Πρίνος – Πανχασιακός Γαντζουλας Καψουρας – Δουλοπουλος Ευθ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr