Διαγωνισμός Ζωγραφικής από την ενορία της Διάβας

0 685

Με χαρά σας ανακοινώνουμε πως η ενορία του Αγίου Δημητρίου Διάβας διοργανώνει διαγωνισμό ζωγραφικής για τα παιδιά του χωριού με αφορμή την συμπλήρωση 120 ετών από την ανοικοδόμηση του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου. Στον διαγωνισμό έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν όλα τα παιδιά του χωριού.

Υπάρχουν δύο κατηγορίες:

Α. Διαγωνισμός για μαθητές/μαθήτριες Δημοτικού με θέμα ‘’Ο Ιερός Ναός του Αγίου Δημητρίου’’.

Β. Διαγωνισμός για μαθητές/μαθήτριες Γυμνασίου & Λυκείου με θέμα ‘’Ο Άγιος Δημήτριος’’.

 

  • Όσον αφορά την Α κατηγορία, τους μαθητές/μαθήτριες Δημοτικού, θα πρέπει να ζωγραφίσουν σε ένα φύλλο χαρτί από μπλοκ ζωγραφικής τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, όπως είναι στην Διάβα. Η ζωγραφιά θα αφορά μόνο τον ναό όπως φαίνεται εξωτερικά, όχι εσωτερικά.
  • Όσον αφορά την Β κατηγορία, τους μαθητές/μαθήτριες Γυμνασίου & Λυκείου, θα πρέπει να ζωγραφίσουν σε ένα φύλλο χαρτί από μπλοκ ζωγραφικής τον Άγιο Δημήτριο. Μπορούν να πάρουν για παράδειγμα εικόνες του Αγίου που υπάρχουν στον Ιερό Ναό ή οποιαδήποτε άλλη εικόνα.
  • Ο/Η μαθητής/μαθήτρια που θα έχει την καλύτερη ζωγραφιά θα κερδίσει ένα συμβολικό χρηματικό ποσό. Σε όλους τους διαγωνιζομένους θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής.
  • Υπεύθυνη αξιολόγησης των έργων ζωγραφικής ορίζεται η αγιογράφος κα. Μαίρη Κουβάτα, που τυγχάνει και υπεύθυνη στο Καλλιτεχνικό Εργαστήρι της ενορίας.

Οι μαθητές/μαθήτριες πρέπει να παραδώσουν τις ζωγραφιές τους μέσα σε κλειστό φάκελο το Σάββατο 23 Οκτωβρίου και ώρα 12:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, όπου θα γίνει παρουσία όλων των διαγωνιζομένων η αξιολόγηση των έργων ζωγραφικής από την αγιογράφο κα. Μαίρη Κουβάτα, καθώς και η βράβευση των δύο καλύτερων. Πίσω από το έργο ζωγραφικής οπωσδήποτε να είναι γραμμένο το ονοματεπώνυμο των διαγωνιζομένων. 

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα παρακάτω τηλέφωνα:

  • κα. Μαίρη Κουβάτα      697 171 9809
  • κα. Εύη Θεοχαροπούλου      697 758 5792
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr