Σέρβιρε “πικρό καφέ”… η Πέρυ Χαρτοπούλου στη Βασιλική

0 2.383

Ξέρει να κάνει την διαφορά η Γραμματέας Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Καλαμπάκας και μέλος της Ν.Ε. Τρικάλων κα Πέρυ Χαρτοπούλου η οποία βρέθηκε την Κυριακή στην εκδήλωση μνήμης και τιμής στην Βασιλική Καλαμπάκας.

Η κα Χαρτοπούλου που βρέθηκε στην εκδήλωση και κατέθεσε στεφάνι στην μνήμη των εκτελεσθέντων, μετά το πέρας, απόλαυσε το καφεδάκι της…. με παρέα που δεν θα το περίμενε κανείς!

Αντί να καθίσει στο τραπέζι με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παπαδόπουλο και τους λοιπούς Πασόκους – Συριζαίους ( Δήμαρχος, αντιδήμαρχοι, κτλ ) επέλεξε το τραπέζι του Λευτέρη Αβραμόπουλου και της Δημοτικής του Ομάδας “ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ”!

Χωρίς κόμπλεξ και δεδομένα, η κα Χαρτοπούλου έκανε την διαφορά αλλά σίγουρα η επιλογή της όσο αθώα και αν είναι άναψε φωτιές στο απέναντι μεγάλο τραπέζι και ο καφές τους ήταν “πικρός”!

Να θυμίσουμε πως, πρόσφατα η κα Χαρτοπούλου μέσα από το Ράδιο Σταγών ανακοίνωσε την άρση στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμαρχο Δ. Μετεώρων κ. Αλέκο.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν έχει ταμπέλες για το καλό των πολιτών, οπότε όλα είναι πιθανά το ψηφοδέλτιο του Λευτέρη Αβραμόπουλου να έχει πολλές εκπλήξεις!

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr