Καιρός: Την Τρίτη τοπική αστάθεια με βροχές και καταιγίδες στη βορειοανατολική χώρα

0 436

Τρίτη 1-6-2021 – Τις πρώτες πρωινές ώρες βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην κεντρική-ανατολική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και το μεσημέρι και το απόγευμα στη Θράκη, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τη Στερεά και τις Σποράδες και τη βόρεια Εύβοια. Καλός καιρός στην υπόλοιπη χώρα.

Άνεμοι: Βοριάδες, στα πελάγη 4-6 Μποφόρ. Θερμοκρασίες: Στη βόρεια και κεντρική χώρα από 8 έως 26 βαθμούς, στη δυτική και νότια από 13 έως 27, στο βόρειο και ανατολικό Αιγαίο από 14 έως 24, στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 15 έως 26 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη ηλιοφάνεια με συννεφιά, το απόγευμα λίγες βροχές στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι Βοριάδες 4-6 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 13 έως 25 βαθμούς.

Στην Αττική συννεφιά με τοπικές βροχές έως το πρωί, και λίγες βροχές το απόγευμα στα βόρεια. Άνεμοι Βοριάδες, το απόγευμα Νοτιάδες 4-5 Μποφόρ και θερμοκρασία από 16 έως 26 βαθμούς.

Τετάρτη 2-6-2021
Βελτιωμένος καιρός, αίθριος στις περισσότερες περιοχές. Εξαίρεση με συννεφιά, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Οι άνεμοι Βοριάδες στα πελάγη 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά.

Πέμπτη 3-6-2021
Καλός καιρός, αίθριος σ’ όλη τη χώρα, εξαίρεση το απόγευμα λίγες βροχές στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Οι άνεμοι Βορειοδυτικοί στα πελάγη 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Παρασκευή 4-6-2021
Καλός καιρός, αίθριος στις περισσότερες περιοχές. Εξαίρεση το απόγευμα πρόσκαιρη συννεφιά με λίγες βροχές τα ορεινά της Ηπείρου, της Στερεάς, της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Οι άνεμοι Βορειοδυτικοί στα πελάγη 5-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

του Μετεωρολόγου Μιχάλη Σιούτα

makthess.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr